تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/29 - 13:08
کد خبر: 520246

پیرامون انتصاب برخی افراد حاشیه‌دار در دانشگاه‌ها مطرح شد؛

حذف مشورت نهاد رهبری از فرآیند انتصابات دانشگاه‌ها

حذف مشورت نهاد رهبری از فرآیند انتصابات دانشگاه‌ها

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه انتصابات در وزارت علوم بدون مشورت نهاد صورت گرفته، گفت: نهاد نظرش را در کمیته تایید صلاحیت روسای دانشگاه‌ها که در شورای عالی انقلاب فرهنگی طراحی شده، اعلام خواهد کرد‌.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به انتصاب برخی افراد حاشیه‌دار در دانشگاه ها توسط وزیر علوم و انتقاد نمایندگان مجلس نسبت به این موضوع گفت: در دوره‌هایی بعضی از عزیزان دست‌اندرکار در وزارت علوم درباره انتصاب روسای دانشگاه‌ها از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نظر می‌گیرفتند و نهاد هم وظیفه خودش می‌دانست که دلسوزانه برای کمک به دولت و هم برای کمک به فضای آموزش عالی به دوستان مشورت بدهد اما متاسفانه ما در این دولت در جریان انتصاباتی که در وزارت علوم انجام می‌شود، نیستیم.

وی افزود: طبیعتا اگر ما طرف مشورت باشیم نکاتی را داریم که ارائه خواهیم داد ولی در فضای فعلی مشورتی با نهاد صورت نگرفته است.

حجت الاسلام رستمی یادآور شد: عملاً نهاد نظر خودش را در کمیته تایید صلاحیت روسای دانشگاه‌ها که در شورای عالی انقلاب فرهنگی طراحی شده، اعلام خواهد کرد‌ ولی تا قبل از آن چون نهاد مرجع استعلام و طرف مشورت نبوده نمی توانم درباره چرایی این انتصابات چیزی بگویم.

وی افزود: طبیعتا شعار وفاق ملی که جناب آقای دکتر پزشکیان دادند شعار ارزشمندی است و وزرای محترم هم اعلام کردند که برنامه‌ ما استفاده از بهترین هاست. در فضای انتخاباتی یک شور و هیجان و یک قطب بندی هایی وجود دارد ولی اگر بنای اداره نظام آموزش عالی کشور بخواهد فضای وفاق و فضای استفاده از بهترین ها باشد، حتما باید یک مجموعه ملاحظات گسترده‌تری مد نظر باشد.

گفتنی‌ست؛ انتصاب سرپرست دانشگاه هنر ایران از سوی وزیر علوم انتقاداتی را در پی داشته است، بر همین اساس برخی از نمایندگان مجلس ضمن انتقاد از انتصاب افراد حاشیه‌دار از وزیر علوم خواسته‌اند نسبت انتصاب سرپرست دانشگاه هنر ایران پاسخگو باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران طی جنگ رمضان آسیب دید
ضرورت تسهیل دسترسی عادلانه مردم به خدمات تخصصی باروری
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
چهار مدال کاروان ایران در دومین روز از بازی‌های جهانی عشایر
پزشکیان: شرایط کشور، تغییر رفتار در حوزه سلامت را الزامی کرده است
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
بررسی تحولات جنگ در دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع
مجروح شدن یک هنرمند در جریان حمله دشمن به سیریک
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
بیم رژیم صهیونیستی از حمله غافلگیرکننده ایران
مخبر: جنایات ترامپ، مجامع بین‌المللی را کاملاً بی خاصیت کرده است
بازیکنان جامانده راهی تیم ملی جوانان شدند
نیکزاد در پاسخ به نطق آقاتهرانی: برهنگی در برخی سفرها، مقصد را زیر سؤال می‌برد
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
پرچمدار طلایی شد/ اولین طلای کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایری
کدام کشورها بیشتر درگیر هموروئید هستند؟ نگاهی به آمار جهانی این بیماری
مقایسه گیربکس حلزونی چینی و ایرانی
مانل پت؛ از تجربه ۸ ساله فروش حضوری تا یک پت شاپ آنلاین برای سراسر ایران
از زمین خام تا ویلای قابل اجرا؛ ۷ تصمیم قبل از شروع پروژه
زنان؛ سنگرآرام‌بخش خانواده در طوفان جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top