تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/29 - 15:45
کد خبر: 520273

فوتی‌های مصرف مشروبات الکلی همدان به ۱۵ نفر رسید

فوتی‌های مصرف مشروبات الکلی همدان به ۱۵ نفر رسید

دادستان عمومی و انقلاب همدان از فوت ۱۵ نفر بر اثر مسمومیت با مصرف مشروبات الکلی خبرداد و گفت: در استان همدان ۱۰۰ نفر به دلیل مصرف مشروبات الکلی مسمومیت داشتند که از این تعداد تا کنون ۱۵ نفر فوت کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس نجفی یکشنبه ۲۹ مهرماه در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: به‌سمت شناسایی عاملین توزیع مشروبات الکلی در استان رفتیم که تاکنون هشت نفر از عاملین اصلی بازداشت شدند.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از متانول توسط یکی از واحدهای تجهیزات پزشکی همدان تأمین شده که متصدی این واحد بازداشت شده است.

دادستان همدان درباره پرونده بانک رسالت نیز خاطرنشان کرد: بررسی‌های اولیه حکایت از این دارد که محدودیت‌های خرید و فروش تسهیلات، مورد توجه برخی بانک‌ها به‌طور ویژه بانک رسالت قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه بررسی‌های دقیق در حال انجام است، ادامه داد: در راستای حرکت به سمت بانکداری الکترونیک، بانک قرض‌الحسنه رسالت با رویکرد پرداخت تسهیلات به اشخاص شعب فیزیکی خود در استانها را جمع کرده و بستر فضای الکترونیک را ایجاد کرده که هرکسی به راحتی می‌تواند در چند دقیقه فرایند بانکی را انجام دهد و سپرده‌گذاری کند و پس از مدتی بانک تسهیلات قرض‌الحسنه‌ای را به سپرده‌گذاران خود پرداخت می‌کند.

نجفی با بیان اینکه در پرونده بانک رسالت تعدادی افراد سودجو از افرادی که سپرده‌گذاری کردند وام می‌خریدند، یادآور شد: در بستر همراه بانک رسالت امکان انتقال وام به فرد ثالث وجود داشته که واسطه‌ها فروشنده و خریدار را شناسایی می‌کردند و توافقی بین خریدار و واسطه صورت می‌گرفت که این فرایند یکی دو سال اخیر بوده است که اخیر وجوه دچار انحراف شده و وجه واریز نشده و باید اقساط را پرداخت کنند.

دادستان همدان با بیان اینکه ۱۷۷۳ شاکی در زمینه پرونده فروش امتیاز وام بانک رسالت وجود دارد، اظهارکرد: تاکنون ۳۰ متهم شناسایی و بازداشت شدند که هشت نفر از متهمان اصلی با قرار سنگین بازداشت هستند و در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفت به‌طوریکه چند دستگاه خودرو، آپارتمان و موتورسیکلت توقیف شده است. ضمن اینکه یک شعبه بازپرسی ویژه برای این موضوع درنظر گرفته شده است.

نجفی با تأکید براینکه در این پرونده فعلا موضوعی مستقیم متوجه بانک رسالت نیست اما اگر متوجه شویم تخلفی شده به‌طورقطع ورود خواهیم کرد، گفت: فعلا در پرداخت اقساط، مراعات حال وام‌گیرنده و ضامن شده و موردی از ابلاغ عدم پرداخت اقساط نداشتیم‌ تا پرونده پیش رود. در فرآیند بازپرسی و دادگاه نقش هر یک از افراد مشخص خواهدشد.

در حوزه اقتصاد مقاومتی رویکرد دستگاه قضا ۱۲ واحد تولیدی استان بازرسی شده که بیش از ۵۰ واحد تولیدی در دادسرا موضوعات و چالش ها به جد پیگیری شدن است.

دادستان همدان در پاسخ به سوال ایسنا درباره ترک فعل مدیران در زمینه آب شرب شهر همدان، خاطرنشان کرد: برای مقابله با کمبود آب ورود بسیار خوبی در حوزه تملک و تخصیص آب چاه کشاورزی داشتیم و برای ترک فعل مدیران در مسئله آب موضوع به تهران ارجاع داده شده است.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره وضعیت پرونده کارخانه کیوان نیز گفت: در خصوص وضعیت کارخانه کیوان هلدینگ مربوطه بدهی سنگینی به تامین اجتماعی و اداره مالیات دارند به طوری‌که افزون‌بر یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارند و فعلا امکان واگذاری مجموعه به دولت وجود ندارد.

نجفی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره ورود اتباع بیگانه به استان نیز، گفت: بیش‌از ۱۳۰۰ نفر در استان شناسایی شده که از استان خارج شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top