تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/30 - 15:24
کد خبر: 520351

پخش دو سریال جدید در تلویزیون

پخش دو سریال جدید در تلویزیون

سریال‌های «روز خون» با موضوع حادثه شاهچراغ و «فریبا» با محوریت آسیب‌های فضای مجازی برای پخش از شبکه یک و سه آماده است و پس از پایان پخش «تانک‌خورها» و «هشت‌پا» روانه آنتن می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سریال «فریبا» با نام قبلی «عفیف» به کارگردانی محمود معظمی یک ملودرام اجتماعی است. معظمی پیش از این کارگردانی سریال‌های مختلفی را بر عهده داشته که معمولا در فضایی ملودرام و اجتماعی مثل «شاید برای شما هم اتفاق ببفتد» و «بوی باران» بوده‌اند. او در سال‌های اخیر سمت کارهای امنیتی رفته که «محرمانه» از جمله آنهاست.

سریال «فریبا» اثری پربازیگر است که ترکیبی از چهره‌های شناخته شده و کمتر شناخته شده در آن حضور دارند. همچنین یکی از مجریان تلویزیون که در این سال‌ها در عرصه بازیگری هم پرکار بوده در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد. قصه این ملودرام اجتماعی به موضوعات مختلفی می‌پردازد که اینفلوئنسرها از جمله این موضوعات هستند. این مجموعه تلویزیونی به ریشه‌یابی آسیب‌های فضای‌مجازی می‌پردازد.

علیرضا خمسه، حمیدرضا پگاه، ثریا قاسمی، ارسلان قاسمی، امیرمحمد زند، محمد حاتمی و ... از جمله بازیگران این سریال تلویزیونی هستند.

سریال «روز خون» به تهیه کنندگی مرتضی رضایی که به اولین حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) می‌پردازد، با پشت‌سر گذاشتن مراحل پس تولید به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

سریال «روز خون» قرار است به زودی در هفت قسمت ۴۰ دقیقه‌ای از شبکه یک سیما پخش بشود. خط اصلی داستان پیگیری نیروهای امنیتی و تلاش تروریست‌ها برای ایجاد انفجار و حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) است.

این سریال در ۷۵ لوکیشن فیلمبرداری شده، که یکی از لوکیشن‌های اصلی سریال حرم شاهچراغ (ع) است. بیش از ۴۰ بازیگر اصلی و فرعی در این مجموعه همکاری دارند، که می‌توان به حمید ابراهیمی، اشکان هورسان، محمد فیلی، آزیتا ترکاشوند، حدیثه تهرانی، علیرضا مهران، بهروز قادری و ... اشاره کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top