تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/01 - 10:15
کد خبر: 520399

سازمان برنامه اطلاعیه داد؛

تسویه تمام مطالبات گندم‌کاران تا پایان هفته جاری

تسویه تمام مطالبات گندم‌کاران تا پایان هفته جاری

سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای، از پرداخت باقی‌مانده مطالبات گندم‌کاران و تسویه تمام مطالبات تا پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرکز روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای، از پرداخت باقی‌مانده مطالبات گندم‌کاران و تسویه تمام مطالبات تا پایان هفته جاری و همچنین اصلاح احکام و آغاز پرداخت ۴۰ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس احکام جدید از این ماه خبر داد.

در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: با توجه به ابلاغ قانون برنامه هفتم در سال جاری و مطالبه بازنشستگان کشوری مبنی بر اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشگری و صندوق فولاد، اجرای این قانون در سقف ۵۰ هزار میلیارد تومان (موضوع بند (ر) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور) در دستور کار دولت چهاردهم قرار گرفت و با تلاش و پیگیری دستگاه‌های اجرایی ذیربط و با وجود مشکلات متعدد در اجرایی کردن حکم قانونی یادشده به جهت تنوع بازنشستگان صندوق‌های فوق‌الذکر، جداول مربوط به متناسب‌سازی صندوق بازنشستگی کشوری، تدوین و حکم حقوقی بازنشستگان با لحاظ ۴۰ درصد مابه‌التفاوت حقوق بازنشسته با شاغل مشابه، اصلاح شد. بر این اساس حقوق مهرماه بر اساس احکام جدید پرداخت می‌شود. ضمن اینکه معوقات شش‌ماهه ابتدایی سال جاری نیز به مرور زمان پرداخت خواهد شد.

همچنین پرداخت حقوق بازنشستگان لشگری، فولاد و سایر صندوق‌ها نیز پس از صدور احکام، به موجب قانون اجرایی می‌شود.

در بخش دیگری از اطلاعیه مرکز روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح شده است: با توجه به اینکه احکام بازنشستگان فرهنگی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به تعداد ۱۲۶ هزار نفر به دلیل عدم پرداخت کسورات بازنشستگی شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۰، بدون لحاظ رتبه‌بندی شش ماه مذکور صادر شده بود، اصلاح احکام این گروه از بازنشستگان از تاریخ بازنشستگی در دستور کار قرار گرفت و کل معوقات به مبلغ سه هزار میلیارد تومان در تاریخ ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ به حساب بازنشستگان فرهنگی واریز شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top