تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/08/03 - 15:07
کد خبر: 520592

تاکید مکرون و میقاتی بر برقراری آتش‌بس فوری در لبنان

تاکید مکرون و میقاتی بر برقراری آتش‌بس فوری در لبنان

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان و رئیس جمهوری فرانسه بر ضرورت برقراری فوری آتش‌بس در لبنان تأکید کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه در کنفرانس بین‌المللی «کمک به لبنان» در پاریس گفت که این کنفرانس برای حمایت از لبنان و کمک به ملت آن برگزار می‌شود.

وی گفت: ما برای حمایت از حاکمیت لبنان و کمک به آن برای مقابله با وضع موجود تلاش می‌کنیم؛ نیاز به برقراری آتش‌بس وجود دارد و به نفع لبنان است که بی‌طرف باشد.

مکرون تصریح کرد: برقراری آتش‌بس ضروری است و باید اقداماتی برای حفظ صلح در امتداد خط آبی اتخاذ و شرایط برای بازگشت آوارگان فراهم شود. ما به استقرار نیروهای ارتش لبنان و تسلیح آن کمک می‌کنیم و از اقدامات دولت لبنان حمایت خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: ارتش لبنان نقش تعیین‌کننده‌ای در این شرایط برای تضمین امنیت همه لبنانی‌ها دارد.

«نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز تأکید کرد که تجاوزهای (رژیم) اسرائیل باعث ویرانی، آوارگی و بحران انسانی در لبنان شده است که اهتمام فوری جامعه جهانی به این موضوع را می‌طلبد.

وی گفت: ما خواهان برقراری فوری آتش‌بس هستیم که اجازه اقدام دیپلماسی برای رسیدگی به وضعیت منطقه مرزی را بدهد. ما به افزایش تعداد نظامیان ارتش طبق قطعنامه ۱۷۰۱ (در مرز) پایبند بودیم که بیانگر پایبندی ما به قطعنامه سازمان ملل متحد است.

میقاتی تصریح کرد: جامعه جهانی باید تمامی کسانی که مسئول نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه هستند، مؤاخذه کند؛ ما از نیروهای یونیفل حمایت و بر اهمیت ایفای نقش آن برای تحقق ثبات در لبنان و نیز همکاری با این نیروها تأکید می‌کنیم.

وی افزود: ثبات در لبنان با برقراری آتش‌بس فوری و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و رسیدگی به درگیری‌ها در امتداد خط آبی محقق می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کالابرگ گروه اول فردا شارژ می‌شود
قهرمانی دانش‌آموزان ایرانی در مالزی
زنی که صدای خاموش ایران را زنده کرد
از استالینگراد تا هرمز؛ روایت شکست متجاوزان
وقتی «رساندنِ نفت» از خودِ «نفت» گران‌تر می‌شود!
مطالبه‌گری حق دانشجوست، آشوب نه/ اجازه نمی‌دهیم دانشگاه به سکوی آشوب تبدیل شود
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top