تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/09 - 20:27
کد خبر: 521120

بهروز آذر در دیدار با همتایان قطری:

زنان ما در حوزه‌های نوآوری ظرفیت‌های فراوانی دارند

زنان ما در حوزه‌های نوآوری ظرفیت‌های فراوانی دارند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان ما در حوزه‌های نوآوری، استارتاپ‌ها و کسب و کارهای فناور محور، ظرفیت‌های فراوانی دارند و ما آماده همکاری با قطر در این زمینه هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده امروز با شیخه موزه بنت ناصر، مادر امیر قطر و رئیس بنیاد قطر (برگزار کننده اجلاس بین‌المللی خانواده) و مریم بنت ناصر وزیر توسعه اجتماعی و خانواده دیدارهای جداگانه داشت.

وی به انتقال تجربیات و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در حمایت از زنان، خانواده و کودکان پرداخت.

در این نشست، مریم المسنده به همکاری‌های پیشین با مقامات ایران در حوزه خانواده اشاره کرد و بیان داشت که میان دو کشور در این زمینه، اتفاق نظرهای زیادی وجود دارد.

وی گفت: موضوع خانواده در جهان با چالش‌های متعددی مواجه است و ما به فعالیت‌های جهانی برای حفاظت از کیان و هویت خانواده نیاز داریم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با تاکید بر موضوع خانواده و اهمیت همیشگی آن برای کشور ایران، به اصول مرتبط قانون اساسی و سند خانواده‌ای که مقام معظم رهبری ابلاغ کرده‌اند، اشاره و تأکید کرد که این موضوع به‌طور ویژه در سیاست‌های پنج ساله کشور گنجانده شده است.

وی همچنین به آخرین برنامهٔ پنج ساله توسعه ایران اشاره کرد که به‌طور جدی به موضوع خانواده و تحکیم آن پرداخته است.

بهروز آذر به نهادهای متعددی که در زمینه‌های ازدواج جوانان، فرزندآوری، تأمین مسکن، ایجاد شغل، بهداشت و سلامت مادران و نوزادان خدمات حمایتی متنوعی ارائه می‌دهند و همچنین نهادهای حمایتی قوی‌ای که برای خانواده‌های کم درآمد در کشور ایران وجود دارد اشاره کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به عزم ایران برای همکاری با قطر در زمینهٔ موضوعات مربوط به زنان و فناوری اشاره کرد و گفت زنان ما در حوزه‌های نوآوری، استارتاپ‌ها و کسب و کارهای فناور محور، ظرفیت‌های فراوانی دارند و آماده همکاری با وزارت توسعهٔ اجتماعی و خانوادهٔ قطر در زمینه‌های یاد شده هستیم.

در این دیدار دو طرف در خصوص موضوع غزه و لبنان و تأثیر این منازعات بر خانواده‌ها، کودکان و زنان تبادل نظر کرده و بر ضرورت برقراری سریع آتش بس تاکید کردند.

بهروز آذر در پایان، از تلاش‌های زنان سیاستمدار قطری در ترویج صلح در غزه و لبنان قدردانی کرد و از همتایان خود برای سفر به ایران دعوت کرد.

این نشست نشان‌دهنده عزم دو کشور برای تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های مرتبط با زنان، خانواده و حمایت از ارزش‌های مشترک فرهنگی و دینی بود. همچنین این اجلاس در بزرگداشت سی امین سالگرد سال جهانی خانواده از سوی سازمان ملل متحد برگزار شده و کارشناسان برجسته، سیاست گذاران و رهبران فکری را گرد هم می‌آورد تا در بحث‌های روشنگرانه، جلسات میزگرد و نمایشگاه‌های مربوط به ارتقای خانواده شرکت کنند.

افتتاحیه رسمی اجلاس خانواده امروز در دوحه برگزار شد. بهروز آذر که با دعوت رسمی دولت قطر در این اجلاس حضور یافت، سرپرستی هیأت ایرانی را بر عهده دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از اوج گیری تورم در اروپا تا افت ارزش پول هند
۱۹ سال ذخایر پاتریوت آمریکا در جنگ با ایران آب رفت
اعلام شرایط ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی در اخذ تعهد محضری از دستیاران پزشکی
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top