تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/14 - 23:22
کد خبر: 521537

این نامزد ریاست جمهوری آمریکا پیش افتاد

این نامزد ریاست جمهوری آمریکا پیش افتاد

آخرین نظرسنجی «پی‌بی‌اس نیوز»، «ان‌پی‌آر» و «ماریست» از پیشتازی ۴ درصدی نامزد حزب دموکرات بر رقیب جمهوری‌خواه خود در سطح ملی حکایت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از همشهری آنلاین، فقط یک روز فقط تا انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا باقی مانده است. از زمان ورود «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات و معاون رئیس جمهور آمریکا به رقابت‌های ریاست جمهوری در ماه ژوئیه، نظرسنجی‌های متعدد از پیشتازی او بر «دونالد ترامپ»، نامزد حزب جمهوری خواه و رئیس جمهور پیشین آمریکا خبر می‌دادند.

اما، براساس نتایج نظرسنجی‌های مختلف منتشر شده از سوی پایگاه‌های افکارسنجی آمریکایی در هفته‌های اخیر، ترامپ و هریس در رقابتی تنگاتنگ و در جایگاهی نسبتا برابر قرار دارند.

با این وجود، نظرسنجی اخیر منتشر شده از سوی پی‌بی‌اس نیوز که امروز منتشر شده است، هریس با کسب ۵۱ درصد آراء، در سطح ملی پیشتاز است. با این وجود، «لی میرینگوف» دیر موسسه افکار عمومی کالج ماریست به این شبکه گفت که همچنان پیش‌بینی نتیجه انتخابات به‌علت «رقابت تنگاتنگ ۲ نامزد» امر دشواری است.

طبق گزارش پی بی اس نیوز، انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا به یکی از عجیب‌ترین و پرمخاطره‌ترین انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ این کشور تبدیل شده است.

این شبکه نوشت: «در طول رقابت‌های ریاست جمهوری جاری، برای اولین‌بار، رئیس جمهور کنونی و نامزد اصلی حزب دموکرات زمانی که کمتر از چهار ماه تا روز رأی‌گیری باقی‌مانده بود از رقابت‌ها کناره‌گیری کرد، پس از کناره‌گیری بایدن (رئیس جمهور آمریکا)، اولین زن رنگین پوست برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نامزد شد. از طرفی، یک نامزد (ترامپ) آماج ۲ تلاش شکست خورده ترور قرار گرفت و او در ۳۴ فقره اتهام توسط دادگاه مجرم شناخته شده است.»

با این وجود، پی‌بی‌اس نیوز نوشت: «انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴، تکرار انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ است. در آن دوران نیز، نامزد حزب دموکرات (بایدن) در سطح ملی با کسب ۵۱ درصد آرا و اختلافی چهار درصدی بر ترامپ پیشتاز بود.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top