به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کیسه های زیر چشم هم در مردان و هم در زنان ایجاد می شوند. این کیسه ها ظاهر ناخوشایندی داشته و اعتماد به نفس انسان را پایین می آورند. نکات و ترفندهای زیادی مثل استفاده از کرم ها، درمان های خانگی، لوسیون ها، ماسک ها و ... وجود دارند که می توانید به کمک آن ها از شر کیسه های زیر چشم خلاص شوید. اما امروزه انواع روش های جراحی زیبایی که در کلینیک زیبایی ونک ارائه می شوند، روش هایی سریع تر و کارآمد برای خلاص شدن از شر این کیسه های زیر چشم هستند. روشهای مختلف تهاجمی یا غیرتهاجمی پزشکی زیبایی به شما کمک می کند تا سلامت روان خود را باز پس بگیرید و چهره خود را جوان تر کنید.
در این مقاله به موضوع کیسه های زیرچشم پرداخته ایم و می خواهیم علل و روش های درمانی این کیسه ها را به شما معرفی کنیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.
کیسه های زیر چشم چیست؟
کیسه های زیر چشم به برآمدگی های زیر پلک پایینی گفته می شود. کلینیک زیبایی ساری مرجع تخصصی انواع خدمات زیبایی به راحتی می تواند این کیسه های زیرچشم شما را برطرف کرده و احساس خوشایند ظاهر ایده آل را به شما بازگرداند.
این برآمدگی ها نباید با حلقه های تیره دورچشم اشتباه گرفته شوند. این کیسه ها درواقع توده های چربی یا آب هستند که در زیر پلک های پایینی شما تشکیل می شوند. کیسه های زیر چشم معمولا در اثر حرکت بافت چربی ایجاد شده و به مرور زمان در همانجا باقی می مانند. ممکن است این کیسه ها رفته رفته باعث افتادگی پلک پایینی شوند.
این درحالی است که حلقه های تیره دورچشم با تغییر رنگ پوست زیر چشم شما ایجاد می شوند. درواقع تیرگی دورچشم به سایه های زیر چشم که به طور نامطلوبی دیده می شود، می گویند اما کیسه های زیر چشم به برآمدگی های زیر چشم گفته می شود.
نتیجه هر دو یکسان است.
چه آنکه کیسه هایی زیر چشم تان داشته باشید یا حلقه های تیره دور چشمان تان ایجاد شده باشد، بهرحال ظاهری خسته و کسل به شما می دهند و سن شما را بیشتر از آنچه که هست، به نمایش می گذارند. به همین دلیل است که برخی افراد تصمیم می گیرند تا با مراجعه به کلینیک زیبایی ساری و انجام جراحی زیبایی این مشکلات را برطرف کرده و زیبایی طبیعی شان را بازگردانند.
علل ایجاد کیسه های زیر چشم چیست؟
کیسه های زیر چشم به دلایل مختلفی ایجاد می شوند که در این قسمت، چند مورد از آن ها را بیان می کنیم:
افزایش سن
دلیل اصلی ظاهر شدن کیسه های زیر چشم، افزایش سن است. پوست زیر چشم انسان بسیار ظریف و حساس است. بنابراین به راحتی به گذشت زمان پاسخ می دهد. وقتی با افزایش سن، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد، این کیسه ها زیر چشم شما ظاهر می شوند. به طوری که با افزایش سن، پف زیر چشم بزرگ تر شده و کیسه ها قابل مشاهده می شوند.
ژنتیک
گاهی اوقات به خصوص وقتی کیسه های زیر چشم در افراد جوان ایجاد می شود، دلایل وراثتی مطرح می شود. اگر فردی استعداد ژنتیکی این مشکل را داشته باشد، کیسه های زیر چشم قبل از دوران پیری در او نمایان خواهد شد.
سایر عوامل
از دیگر عواملی که می تواند باعث ایجاد این مشکل در چهره شما شود، می توان به خستگی، مصرف سیگار و عادات بد رژیم غذایی اشاره کرد که همگی می توانند ایجاد کیسه های زیر چشم را تسریع کنند. این عوامل می توانند به صورت تکی یا به صورت مجموعه ای از عوامل، اثر خود را در چهره شما بگذارند. تمام این عوامل باعث احتباس آب در پوست شده و به این ترتیب پف زیرچشم را سبب می شوند.
چگونه از شر کیسه های زیر چشم خلاص شویم؟
همانطور که در ابتدای این مقاله نیز گفتیم، برای از بین بردن برآمدگی های زیر چشم، روش های متفاوتی وجود دارد. برای آنکه بدانید کدام روش برای شما مناسب است، بهترین روش مراجعه به پزشک متخصص زیبایی است. اما ما در این قسمت می خواهیم چند روش از بین بردن این کیسه های زیرچشمی را به شما معرفی کنیم تا شناخت تان از روش های موجود را بالا ببرید.
روش های درمان پف زیرچشم به شرح زیر هستند:
بلفاروپلاستی
رایج ترین روش درمان برای از بین بردن کیسه های زیر چشم، جراحی بلفاروپلاستی است. در این عمل زیبایب، پزشک متخصص زیبایی با از بین بردن چربی یا آب اضافی زیر چشم، این مشکل را به راحتی اصلاح می کند. دقت کنید که روش بلفاروپلاستی جزو اعمال تهاجمی پزشکی دسته بندی می شود. در این روش، پزشک پلک پایینی را بلند کرده و با تیغ جراحی کیسه های زیر چشم را از بین می برد.
روش های غیرتهاجمی
اگر کیسه های زیر چشم خیلی برجسته نباشند، اغلب پزشک متخصص به جای بلفاروپلاستی روش های غیرتهاجمی تری را انتخاب کرده و به شما پیشنهاد می کند. با این روش ها می توانید برجستگی این نواحی زیرچشم را به حداقل برسانید.
درمان OxyGeneo در 3 مرحله متفاوت انجام می شود. ابتدا پوست لایه برداری می شود. سپس با مواد مغذی مخصوص، پوست زیر چشم تغذیه شده و با حباب های دی اکسید کربن، برآمدگی ها کاهش می یابد. این روش نیز در از بین بردن برامدگی های زیرچشم بسیار موثر بوده و می تواند از همان جلسه اول، اثرات قابل مشاهده ای داشته باشد. همانطور که از نام این روش پیداست، نسبت به جراحی بلفاروپلاستی کمتر تهاجمی می باشد.
نتیجه
برآمدگی یا پف زیرچشم یک مشکل زیبایی شناختی در چهره است که ظاهر ناخوشایندی ایجاد می کند. روش های مختلفی برای رفع این مشکل وجود دارد که به دو دسته روش های تهاجمی و روش های غیرتهاجمی تقسیم می شوند. در روش تهاجمی، با جراحی بلفاروپلاستی، می توان این برآمدگی را با حذف چربی جمع شده زیرپوست، از بین برد. اما در روش غیرتهاجمی، پزشک تلاش می کند تا با روش هایی ساده، این برآمدگی ها را حذف کند.