تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/15 - 22:59
کد خبر: 526771

پیشنهاد نامگذاری روز «مبارزه دانشگاهیان با صهیونیسم» در تاریخ رسمی جمهوری اسلامی

پیشنهاد نامگذاری روز «مبارزه دانشگاهیان با صهیونیسم» در تاریخ رسمی جمهوری اسلامی

در سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی نقد نظام لیبرال دموکراسی و محکومیت انهدام و تخریب دانشگاه‌های غزه، رئیس بسیج اساتید کشور، درخواست نامگذاری یک روز به عنوان روز مبارزه دانشگاهیان با صهیونیسم در تاریخ رسمی جمهوری اسلامی را به عنوان پیشنهاد مهم مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری اولین همایش بین‌المللی نقد نظام لیبرال دموکراسی و محکومیت انهدام و تخریب دانشگاه‌های غزه؛ در آستانه ۲۷ دیماه؛ روز انهدام کامل سه دانشگاه غزه توسط رژیم صهیونیستی، که با عنوان «روز غزه» نامگذاری شده است، با حضور دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدرضا مردانی، رئیس مرکز بسیج اساتید کشور و دیگر اعضای شورا برگزار شد.

حسین سیمایی در این جلسه با اشاره به اینکه در رابطه با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، باید با منطق اخلاقی، انسانی و حقوقی برخورد کرد، گفت: در این راستا باید یک حرکت حداقلی، اما محکم و متقن انجام دهیم و با این موضوع با همان منطق دنیا برخورد کنیم. منطق دنیا در این موضوع، منطق اخلاقی، انسانی و حقوقی است.

محمدرضا مردانی نیز در این جلسه، با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: پیشنهاد شده است این همایش در روز غزه، ۲۹ دی ماه، در دانشگاه تهران با حضور سخنرانان داخلی و خارجی تحت عنوان نقد لیبرال دموکراسی در وقایع غزه برگزار شود. همچنین تجمع اعتراضی دانشگاهیان، استادان و دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شود، برگزاری نشست‌های تبیینی علمی در دانشگاه‌های مختلف به صورت متوالی از دیگر پیشنهادات برای ابعاد مختلف این همایش بود.

رئیس بسیج اساتید کشور ارسال نامه سرگشاده استادان به یونسکو به منظور پیگیری ثبت جنایات جنگی اسرائیلی در دانشگاه‌های غزه و درخواست نامگذاری یک روز به عنوان روز مبارزه دانشگاهیان با صهیونیسم در تاریخ رسمی جمهوری اسلامی را به عنوان پیشنهاد مهم مطرح کرد. به‌علاوه، تولید محصولات فرهنگی اعم از شنیداری و تصویری و برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط با جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های غزه نیز در دستور کار قرار گرفت.

همچنین نحوه برگزاری همایش به صورت بین‌المللی و با اتصال تصویری به دانشگاه‌های کشور‌های دیگر و حضور رسانه‌های ملی و بین‌المللی برای پوشش خبری نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، در این جلسه علاوه بر وزیر علوم و رئیس مرکز بسیج اساتید کشور، حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم نیز حضور داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top