تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/16 - 14:59
کد خبر: 521662

برگزاری سی‌ و دومین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران

برگزاری سی‌ و دومین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران

سی‌ و دومین جلسه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران در روز شنبه (۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دارایی موضوع حراج، تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

حراج سکه از طریق سامانه معاملات مرکز مبادله ایران به آدرس اینترنتی market.ice.ir برگزار می‌شود.

بازه واریز وجه، ساعت ۸ تا ۲۳ روز جمعه مورخ ۱۸ آبان‌ماه است. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

همه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی در مجموع پنج قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان پنج قطعه ربع سکه یا پنج قطعه نیم سکه یا پنج قطعه تمام سکه و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از پنج قطعه باشد.

متقاضیان توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، فقط می‌توانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یک‌بار می‌توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهد.

شروع جلسه حراج راس ساعت ۱۲، روز شنبه (۱۹ آبان‌ماه) است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ تا ۱۴ خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت ۱۴ تا ۱۶ همان روز است و ساعت ۱۶ نیز نتایج حراج اعلام می‌شود.

متقاضیان برای اطلاع از نتیجه حراج به سامانه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران مراجعه کنند.

واریز وجه از هر کارت بانکی متقاضی که دارای شماره شبا باشد، امکان‌پذیر است؛ بنابراین، واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است.

امکان واریز وجه از یک یا چند کارت متعلق به شخص مقدور است؛ اما واریز از حساب مشترک ممنوع است.

وجوه باقی مانده در کیف پول تا ۴۸ ساعت روز کاری پس از جلسه حراج به شناسه بانکی(شبا) تعریف شده در حساب کاربری عودت داده می شود.

متقاضیان توجه داشته باشند که برای انجام فرایند بازگشت وجه باقی مانده در کیف پول، باید فقط یک شناسه بانکی(شبا) مربوط به بانک ملی ایران را در حساب کاربری خود ثبت کنند و این حساب باید متعلق به کاربر باشد.

برپایه این گزارش، نخستین عرضه ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ روز شنبه (۱۹ آبان ماه) وارد مرکز مبادله ارز و طلای ایران می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 جادوی میدان را با جوهر تفاهم بر باد ندهید!
 این برداشت که ایران از نظر راهبردی ضعیف‌تر شده نادرست و در عین حال خطرناک خواهد بود
دانشگاه ملی مهارت؛ آزمون قانون‌مداری و‌ شایسته سالاری در انتخاب رئیس دانشگاه
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top