تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/21 - 17:42
کد خبر: 522156

نگرانی هایی درباره پیشروی غیر اخلاقی جوکریسم

نگرانی هایی درباره پیشروی غیر اخلاقی جوکریسم

بسیاری از خانواده‌ها برنامه‌های خانگی را به‌عنوان محتوای مناسب برای دورهمی‌های خانوادگی می‌بینند، مشاهده شوخی‌های بی‌پرده و رفتارهای ناپسند باعث بروز نگرانی‌ها و ناامیدی‌های زیادی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، روزنامه صبح ‌نو در گزارشی درباره فصل اخیر جوکر۲ نوشت: بسیاری از منتقدان بر این باورند که برنامه به‌ جای تکیه بر خلاقیت‌های طنزآمیز و هوشمندانه، به سمت شوخی‌های جنسی و اغراق‌آمیز رفته است. این تغییر رویکرد در محتوای طنز به‌ویژه در بافت فرهنگی و اجتماعی ایران، موجی از واکنش‌های منفی را به همراه داشته است.

شوخی‌های جنسی و برخی از رفتارهای شرکت‌کنندگان در فصل دوم به‌ویژه برای گروه‌های سنی جوان و نوجوان که بخش عمده مخاطبان برنامه‌های خانگی هستند، می‌تواند پیام‌های نامناسبی منتقل کند.

در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها برنامه‌های خانگی را به‌عنوان محتوای مناسب برای دورهمی‌های خانوادگی می‌بینند، مشاهده شوخی‌های بی‌پرده و رفتارهای ناپسند باعث بروز نگرانی‌ها و ناامیدی‌های زیادی شده است.

در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها برنامه‌های خانگی را به‌عنوان محتوای مناسب برای دورهمی‌های خانوادگی می‌بینند، مشاهده شوخی‌های بی‌پرده و رفتارهای ناپسند باعث بروز نگرانی‌ها و ناامیدی‌های زیادی شده است. این مسأله نه‌تنها به خود برنامه ضربه زده، بلکه بر تصویر کلی رئالیتی‌شوهای ایرانی تأثیر منفی گذاشته است. به همین دلیل، برخی از منتقدان معتقدند که تیم سازنده باید در انتخاب و تولید محتوای طنز دقت بیشتری به خرج دهد و از دامن زدن به موضوعات حساسیت‌برانگیز بپرهیزد.

بسیاری از بینندگان به‌ویژه والدین، از شوخی‌های سنگین و بی‌محتوای این فصل ابراز نارضایتی کرده‌اند. به همین دلیل، اصلاحات اساسی در رویکرد محتوایی و تولیدی این برنامه ضروری به نظر می‌رسد.

یکی از مسائل عمده‌ای که در فصل دوم این برنامه به چشم می‌آید، نیاز مبرم به اصلاحات در سیاست‌های تولید و انتخاب محتوای طنز است. همانطور که اشاره شد، فصل دوم این برنامه به‌ویژه با تغییرات محتوایی و ورود شوخی‌های جنسی و اغراق‌آمیز به چالش کشیده شد. این تغییرات، اگرچه برخی از مخاطبان را جذب کرده است؛ اما بخش بزرگی از تماشاگران و منتقدان برنامه از نحوه اجرا و توجه بیش از حد به شوخی‌های جنسی و سبک زندگی‌ غیرمتعارف ابراز نگرانی کرده‌اند.

اساسا یکی از چالش‌های اصلی که این روزها برنامه‌های تلویزیونی و نمایش خانگی با آن مواجه هستند، حفظ تعادل میان جذب مخاطب و رعایت استانداردهای فرهنگی و اجتماعی است. در جامعه‌ای مانند ایران که همچنان ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی جایگاه ویژه‌ای دارند، برنامه‌هایی که قرار است به‌عنوان محتوای خانوادگی و سرگرمی برای جمع‌های مختلف سنی عرضه شوند، باید از نظر محتوایی بسیار حساس و محتاطانه عمل کنند.

برنامه‌هایی مانند «جوکر» که از ساختار رئالیتی‌شو بهره می‌برند، نباید فقط بر اساس جذب مخاطب به هر قیمتی تصمیم‌گیری کنند. اگرچه گاهی شوخی‌های تند و بی‌پروا می‌توانند لحظات سرگرم‌کننده‌ای ایجاد کنند؛ اما در درازمدت، این‌گونه محتوای سطحی نه‌تنها ممکن است اعتماد مخاطب را به برنامه از دست بدهد، بلکه می‌تواند تأثیرات منفی بر فرهنگ عمومی و روابط اجتماعی بگذارد.

«جوکر» اکنون با چالش‌های جدی در این زمینه روبه‌رو است. توجه به نوع انتخاب شوخی‌ها و رفتارها می‌تواند تأثیرات منفی و مخربی بر نسل جوان بگذارد و حتی باعث ایجاد سطوح پایین‌تری از کیفیت و استانداردهای برنامه‌سازی در این حوزه شود. این امر به‌ویژه در شرایطی که تماشاگران به‌طور فزاینده‌ای به سمت رسانه‌های دیجیتال و پلتفرم‌های نمایش خانگی جذب می‌شوند، اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها پس از انقلاب تربیت متخصص فرهنگی و ارزشی است
آغاز ثبت‌نام پذیرش کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی از اول بهمن
کاظمی آشتیانی مصداق بارز جمله «ما می‌توانیم» است
دانشجویان دختر، ۸۰ درصد ثبت‌نام‌کنندگان اعتکاف دانشجویی هستند
هوش مصنوعی گراک، چندین برابر قوی‌تر از نسل قبل
آغاز ثبت‌نام دانشجویان دکتری برای حقوق ۱۵ میلیون تومانی
مولدسازی برخی امکانات و فضا‌های فیزیکی دانشگاه پیام نور در دستور کار قرار گرفت
میتروویچ به بازی پرسپولیس و الهلال می‌رسد
اولین تصویر فضایی ناسا در سال ۲۰۲۵
مردم سوریه با اسرائیل مقابله خواهند کرد
مهمترین اقدام امام هادی(ع) انسجام بخشی به مکتب تشیع بود
۱۰ هزار روستا نیازمند ایجاد و ارتقای شبکه ارتباطی
منافع اسرائیل در تجزیه کشوری به نام سوریه است
بالاخره کمبود پزشک داریم یا نه؟
دستور رئیس‌جمهور برای تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی
مهلت ثبت نام در آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی ۱۴۰۳ تمدید شد
صندوق برای تولید برق وام می‌دهد
آغاز سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
دعوت رهبر انقلاب به تحقیق و نوشتن درباره امام جواد، امام هادی و امام عسکری(ع)
نامه مرندی به دبیرکل WHO درباره وضعیت وخیم پزشکان و مردم غزه
ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top