تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/23 - 10:15
کد خبر: 522291

حمایت روسیه از پیش‌نویس قطعنامه لزوم آتش‌بس در غزه

حمایت روسیه از پیش‌نویس قطعنامه لزوم آتش‌بس در غزه

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تأکید کرد: شورای امنیت وظیفه دارد برای خارج شدن هرچه سریعتر از وضعیت فلج‌شده کنونی پیرامون غزه که به‌لطف اقدامات مخرب آمریکا به‌وجود آمده است، تلاش کند و مسکو از پیش‌نویس قطعنامه مربوط به آتش‌بس در غزه حمایت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ واسیلی نبنزیا، نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل متحد، شب گذشته اعلام کرد که این کشور از پیش‌نویس قطعنامه مربوط به غزه که خواستار برقراری آتش‌بس فوری و آزادی همه گروگان‌هاست و توسط اعضای غیردائم شورای امنیت تهیه شده است، حمایت کامل کرده و خواستار رأی‌گیری بدون تأخیر بیشتر درباره این سند شده است.

این دیپلمات روس که سخنانش در کانال تلگرامی نمایندگی دائم روسیه در سازمان جهانی منتشر شده است، گفت: «شورای امنیت موظف است هرچه سریعتر از وضعیت فلج‌شده کنونی پیرامون غزه، که به‌لطف تلاش‌های مخرب ایالات متحده در ماه‌های اخیر و با شعارهای خستگی‌ناپذیر درباره انعقاد قریب الوقوع توافق بین اسرائیل و حماس به‌وجود آمده است، خارج شود.»

وی تصریح کرد: تصویب این قطعنامه «گامی دیرهنگام اما واقعی در جهت پایان دادن به کشتار مردم بی‌گناه و خارج کردن مناقشه فلسطین و اسرائیل از بن‌بست کنونی» خواهد بود.

همان‌طور که نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تأکید کرد، قحطی گسترده در بخش شمالی نوار غزه در ماه‌های آینده پیش‌بینی می‌شود و در این شرایط، نیروهای اسرائیل همچنان به عملیات نظامی خود ادامه می‌دهند و باعث رنج بیشتر مردم غیرنظامی ساکن منطقه می‌شوند. نبنزیا همچنین تأکید کرد: برای پایان دادن به خونریزی، نمایندگان آمریکا باید از تلاش خود به‌منظور جلوگیری از تصمیمات شورای امنیت برای پایان دادن به درگیری نظامی بین طرفین دست بردارند.

پیش از این، دوشنبه 11 نوامبر، شرکت‌کنندگان در دومین نشست سران عربی ـ اسلامی در ریاض با مشارکت اتحادیه کشورهای عربی و سازمان همکاری اسلامی، از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار تشکیل کمیسیونی برای بررسی جنایات اسرائیل در نوار غزه شدند، همزمان، اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی خواستار تحریم اسرائیل شدند و مقامات اسرائیلی را به اخلال در مذاکرات صلح در خصوص برقراری آتش‌بس در نوار غزه متهم کردند. در این اجلاس تصمیم گرفته شد حمایت بین‌المللی برای تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل متحد بسیج شود.

در همان روز محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، در افتتاحیه اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض، اعلام کرد که نوار غزه باید تحت کنترل این تشکیلات، به‌عنوان دولت رسمی فلسطین بازگردد. وی همچنین گفت که شورای امنیت سازمان ملل باید عضویت اسرائیل در این سازمان را تعلیق کند. وی خواستار «توقف تروریسم شهرک‌نشینان اسرائیلی» علیه مردم فلسطین و «تحریم جهانی علیه رژیم صهیونیستی» شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top