تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/23 - 18:46
کد خبر: 522343

بقائی:

اظهارات اسموتریچ نشانه روشن دیگری از رویکرد تجاوزکارانه رژیم اشغالگر است

اظهارات اسموتریچ نشانه روشن دیگری از رویکرد تجاوزکارانه رژیم اشغالگر است

وزارت خارجه ایران اظهارات وزیر کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی در مورد الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی را شدیدا محکوم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغال شده را شدیدا محکوم کرد و آن را نشانه روشن دیگری از ذات نژادپرست، ماهیت توسعه‌طلب و رویکرد تجاوزکارانه رژیمی دانست که شکل‌گیری و گسترش آن بر پایه غصب سرزمین فلسطین و کشتار و کوچ اجباری فلسطینیان بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سیاست استعماری رژیم صهیونیستی طی ۷۶ سال گذشته در دست‌اندازی مستمر به سرزمین‌ فلسطین و گسترش شهرک‌های صهیونیست‌نشین، این سیاست را بخشی از طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین دانست که به‌ویژه در یک‌سال اخیر به وحشیانه‌ترین شکل ممکن در حال اجراست.

بقائی مسئولیت قانونی و اخلاقی کلیه دولت‌ها برای پیشگیری و مجازات نسل‌کشی و نیز مقابله با جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت را خاطرنشان کرد و با ابراز تاسف شدید از کارشکنی آمریکا و آلمان در مسیر پاسخگو کردن و محاکمه سران رژیم در دیوان‌ بین‌المللی دادگستری و دیوان بین‌المللی کیفری، خواستار اقدام قاطع جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل برای توقف نسل‌کشی در فلسطین و جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر در لبنان و منطقه غرب آسیا شد.

بقائی تاکید کرد موجودیتی که هیچ اعتقادی به اصول و موازین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد ندارد و سیاست اعلامی و اعمالی آن، تحقیر و تضعیف سازمان ملل و هنجارها و نهادهای برآمده از آن است، شایسته عضویت در این سازمان نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ظلم و جنایت اشغالگران، هیچ خللی در اراده مردم مظلوم فلسطین برای مبارزه جهت احقاق حق طبیعی و قانونی خود برای تعیین سرنوشت و رهایی از یوغ اشغالگری نظامی و آپارتاید ایجاد نخواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top