تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/08/24 - 13:28
کد خبر: 522410

رونمایی از بازیکنان مازاد موسیمانه در استقلال

رونمایی از بازیکنان مازاد موسیمانه در استقلال

صحبت‌های موسیمانه این نوید را به هواداران استقلال داد که ظاهرا قرار است شرایط این تیم تغییر پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مدت زیادی نیست که پیتسو موسیمانه سکان هدایت استقلال را در دست گرفته و البته در همین زمان کم می‌توان متوجه شد او تشنه موفقیت است. موسیمانه در اولین حضور خود روی نیمکت استقلال با نتیجه 3 بر یک از خیبر خرم‌آباد شکست خورد؛ نتیجه‌ای که کمتر کسی انتظار آن را داشت اما به هر روی شاگردان سعید دقیقی دست به کار بزرگی زدند. عملکرد بازیکنان استقلال در این دیدار به هیچ‌وجه قابل قبول نبود و پیتسو موسیمانه هم در نشست خبری پس از بازی تاکید زیادی روی این موضوع داشت.

موسیمانه در نشست خبری پس از بازی با خیبر گفت: «همه می‌توانند ببینند چه چیزی می‌خواهیم. من باید تغییراتی بدهم و با بازیکنان صحبت کنم. حتماً تغییراتی خواهیم داشت. در ابتدا باید ذهن‌مان را تغییر دهیم. بازیکنان استقلال باید به من بگویند که کاری خواهند کرد یا نه، آیا برای لوگوی استقلال بازی می‌کنند یا نه.

ما باید شروع به تغییرات کنیم، اما مهمترین چیز ذهنیت بازیکنان است. بازیکنان باید بگویند تشنه نتیجه گرفتن هستند یا خودخواه. ما به اندازه کافی نجنگیدیم و آماده نیستیم. ما نیاز به جنگیدن داریم. بازیکنان باید خیلی به خاطر استقلال ناراحت باشند.

همه استرس دارند و تماشاگران هم همینطور. این فرهنگ برای بازیکنان استقلال درست نیست. ما می‌توانیم هر هفته مربی عوض کنیم و اگر نخواهند ببرند همیشه همین وضعیت را خواهند داشت».

همین صحبت‌های موسیمانه این نوید را به هواداران استقلال داد که ظاهرا قرار است شرایط این تیم تغییر پیدا کند و حالا با گذشت چند هفته، تغییراتی در روند استقلال صورت گرفته که می‌توان آن‌ها را قابل‌توجه دانست. آبی‌پوشان پایتخت در برخی از پست‌های خود دچار ضعف هستند و پیتسو برای جذب بازیکنان جدید، مجبور است چند نفر را در لیست مازاد خود قرار دهد تا در نیم‌فصل دوم شاهد استقلالی متحول شده باشیم.

خداحافظ آرش

بسیاری فکر می‌کردند لیگ بیست‌وسوم آخرین فصل حضور آرش رضاوند در استقلال است اما به هر روی قرارداد این بازیکن با آبی‌ها تمدید شد و در لیگ بیست‌وچهارم هم او استقلالی باقی ماند. هواداران استقلال عملکرد رضاوند رضایت ندارند و این موضوع بر هیچ فردی پنهان نیست.

پیتسو موسیمانه هم تنها با چند جلسه تمرین متوجه شده رضاوند کیفیت بالایی ندارد و برای همین درصدد قطع همکاری با این بازیکن است. طبق شنیده‌ها، آرش رضاوند هم بی‌میل به جدایی از استقلال نیست چراکه گمان می‌کند نمی‌تواند با موسیمانه کار کند و برای همین ترک استقلال بهترین راه است!

مهاجم محبوبِ نکو هم رفتنی است

اگر به فصل گذشته برگردیم متوجه می‌شویم گوستاوو بلانکو یکی از خریدهای مهم استقلال بود اما آن‌طور که باید و شاید جواب نداد. زمانی‌که بحث آمدن بلانکو به ایران مطرح شد، پرسپولیس هم همزمان با استقلال برای جذب این مهاجم آرژانتینی اقدام کرد اما درنهایت بلانکو تصمیم گرفت برای ادامه فوتبال خود استقلال را انتخاب کند. جواد نکونام به این بازیکن اعتقاد زیادی داشت اما پیتسو موسیمانه نمی‌خواهد به همکاری خود با این بازیکن ادامه دهد چراکه بلانکو یک مهاجم بلندزن و کم‌سرعت است که با سیستم موسیمانه در استقلال هم‌خوانی ندارد.

کوشکی هم می‌رود

علیرضا کوشکی بازیکنی بود که در نقل‌وانتقالات تابستانی با دستور مستقیم جواد نکونام جذب شد اما نمایش‌های باب‌میل موسیمانه نبوده و همین موضوع باعث ناراضایتی سرمربی آفریقایی شده است. نام کوشکی هم در لیست مازاد سرمربی آفریقایی دیده می‌شود و تا این لحظه کوشکی، رضاوند و بلانکو خروجی‌های احتمالی آبی‌ها در بازار زمستانه هستند. اکنون باید صبر کرد و دید در نقل‌وانتقالات زمستانی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و کدام بازیکنان از جمع آبی‌ها جدا می‌شوند و آیا به شمار بازیکنان فهرست مازاد موسیمانه افزوده خواهد شد یا خیر.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
سرکوب در کشور آزادی بیان! نخست‌ وزیر فرانسه معترضان را تهدید کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top