تاریخ انتشار: شنبه 1403/08/26 - 14:45
کد خبر: 522530

مجهز شدن مترو به سیستم اعلام عمومی خودکار

مجهز شدن مترو به سیستم اعلام عمومی خودکار

سرپرست معاونت مهندسی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: فاز اول به‌روزرسانی سیستم‌های اعلام عمومی خودکار، در ۶۰ رام قطار و تمامی ایستگاه‌های خطوط ۳ و ۴ انجام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت اله قائد رحمتی با اشاره به اینکه سیستم اعلام عمومی چند وظیفه برعهده دارد که برقراری ارتباط بین راهبر و مسافر و همچنین ارتباط بین راهبر کابین اصلی و کمکی از جمله آنهاست، گفت: «با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان، اقدام به نصب سیستم جدید فرستنده خودکار در تمامی ایستگاه‌های خطوط ۳ و ۴ و ۵۳ رام قطار در این خطوط شده است.»

او با اشاره به اینکه ۷ رام قطار دیگر نیز برای سایر خطوط متروی تهران به سیستم اعلام عمومی خودکار مجهز شده‌اند، گفت: « PA یا سیستم اعلام عمومی چند وظیفه برعهده دارد که یکی از آنها اعلام نام ایستگاه‌ها است که با نصب فرستنده در خطوط ۳ و ۴ دیگر به‌طور خودکار نام ایستگاه‌ها اعلام خواهد شد.»

قائد رحمتی تصریح کرد: برقراری ارتباط بین راهبر و مسافر و بالعکس و همچنین کیفیت ارتباط راهبر اصلی و کمکی نیز با نصب این تجهیزات ارتقاء یافته است.

سرپرست معاونت مهندسی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: «درحال حاضر تمامی سیستم‌های PA قطارها برای ارتباط راهبر با مسافران و بالعکس فعال هستند. وی با بیان اینکه خرابی دستگاه پیچ نام ایستگاه‌ها در داخل برخی واگن‌ها موجب نارضایتی شهروندان و مسافران شده بود، افزود: به‌خاطر خارجی بودن این تکنولوژی، در تهیه و تأمین برخی قطعات با سختی‌هایی مواجه بودیم که موجب شد در جهت بومی‌سازی این سیستم گام برداریم.»

گفتنی است، در سیستم‌های قدیمی برخی از قطعات کلاً موجود نبود و یا نیاز به صرف مبالغ بالایی برای به‌روزرسانی با نمونه‌های خارجی داشت، اما اکنون با استفاده از توان و تخصص داخلی توانستیم این کار را با صرف هزینه‌های کمتری انجام می شود. با به‌کارگیری یک سیستم داخلی که توسط یک شرکت دانش‌بنیان ساخته شده است، این سیستم بومی‌سازی شد. بعد از مراحل مختلف ارزیابی و تست با توجه به عملکرد مناسبی که داشت در فاز اول در خطوط ۳ و ۴ اجرا و به‌مرور در سایر خطوط نیز انجام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top