تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 21:58
کد خبر: 522733

اقتصاد رئیس سازمان امور اداری و استخدامی:

استخدام کارمندان دولت فقط از طریق آزمون و رقابت خواهد بود

استخدام کارمندان دولت فقط از طریق آزمون و رقابت خواهد بود

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های ششگانه ما عدالت در استخدام است، گفت: بر این اساس استخدام کارکنان دولت را فقط از طریق آزمون و رقابت اجرایی خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، «علاء‌الدین رفیع‌زاده» یکشنبه شب ۲۷ آبان ۱۴۰۳ در گفت‌وگویی افزود: یکی از برنامه‌های اصلی ما این است که استخدام کارمندان دولت فقط از طریق آزمون و رقابت باشد و اینکه افراد بتوانند از هر کجای ایران در این آزمون شرکت کنند.

وی ادامه‌ داد: دوازدهمین آزمون استخدامی دولت که پیش از این یک بار ثبت‌نام آن تمدید شده بود، با همین مبنا بیست و سوم آذر ماه برگزار می‌شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ساماندهی نیروهای قراردادی، شرکتی و غیره هستیم، با این مبناست که باید از ورود غیرقانونی برخی افراد که از طریق توصیه و سفارش وارد سیستم شده بودند جلوگیری کنیم.

وی افزود: یکی از شعارهای اصلی ریاست جمهوری، توجه به مناطق محروم استفاده از تخصص‌ها و نگاه کارشناسی به همه حوزه‌ها است و در استخدام افراد نیز باید همین مسائل مبنای کار باشد.

ساماندهی نیروهای شرکتی تا پایان سال

رفیع زاده در خصوص ساماندهی نیروهای شرکتی اظهار داشت: در این زمینه کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی و معاونت حقوقی ریاست جمهوری تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شده، به طوری که در این سامانه ابتدا اطلاعات همه کارمندان را بگیریم تا بتوانیم با نگاه باز تصمیم گیری کنیم و اگر بار مالی داشت حتماً دیده شود.

وی افزود: این اطلاعات تا پیش از پایان سال در صورت همکاری دستگاه‌های اجرایی جمع آوری و این سامانه تکمیل خواهد شد و پس از آن تکلیف نیروهای شرکتی را مشخص خواهیم کرد.

رفیع‌زاده تصریح‌کرد: مبنای ما نگاه کارشناسی و عقلانیت است و اگر به آن برسیم قطعاً این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: احتمالاً آزمون استخدامی تا پایان سال نخواهیم داشت و به احتمال زیاد در اردیبهشت سال آینده آزمون بعدی برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی خاطرنشان‌کرد: در خصوص پاداش و عیدی پایان سال کارکنان دولت هنوز تصمیم گیری نشده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top