تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/28 - 21:33
کد خبر: 522830

همتی:

معتقد به اقتصاد دستوری نیستیم

معتقد به اقتصاد دستوری نیستیم

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: دولت به دنبال اداره کشور براساس یافته های علم اقتصاد، اقتصاد مبتنی بر قیمت و نظارت کارشناسان کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و امور دارایی عصر امروز  در صد و بیست و هفتمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران اظهارداشت: دولت به دنبال اداره کشور براساس یافته های علم اقتصاد، اقتصاد مبتنی بر قیمت و نظارت کارشناسان کشور  است.

وی  با بیان اینکه معتقد به اقتصاد دستوری نیستیم افزود: موافق افزایش نفوذ دولت در عملکرد اقتصاد نیستیم و تصمیمات را بر اساس تفاهم با بخش خصوصی و پیگیری امور بر مبنای عقل جمعی را پیگیر هستیم.

وزیراقتصاد وامور دارایی ادامه داد: مسائل بخش خصوصی را به ستاد اقتصادی دولت با حضور رئیس جمهور نقل میکنیم و تلاش می‌شود مسائل بر مبنای منطق اقتصادی باشد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی افزود: قیمت در اقتصاد بسیاری از مسائل را حل می کند و ما به این موضوع  درست چسبیده ایم؛ زیرا در اقتصاد تعادل ایجاد می کند؛در حالی است که دستکاری کردن قیمت به معنای از بین بردن علم اقتصاد است.
وی افزود: قیمت به ما نشانه و سیگنال می دهد و عرصه و تقاضا و روند اقتصاد را نشان می دهد .

وزیر اقتصادی و امور دارایی گفت:در سرکوب کردن قیمت نفعی نداریم و فقط سیگنال را خاموش می کنیم و روند اقتصاد را گمراه میکند.

وی اظهارداشت: دولت مسولیت نظارت بر بازار را دارد اما جلوگیری از شکست بازار و نظارت نباید به منزله دخالت در اقتصاد باشد و لذا امیدواریم آن مسائلی که نشانه حاکی از دخالت دولت در اقتصاد است کاهش یابد  و تعامل بیشتر بین دولت و بخش خصوصی ایجاد   شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
فهرست ۱۴۰ شرکت همکار با رژیم صهیونیستی اعلام شد
هشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top