تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/28 - 21:54
کد خبر: 522837

هدف از سفر محرمانه رئیس شاباک به ترکیه چه بود؟

 هدف از سفر محرمانه رئیس شاباک به ترکیه چه بود؟

یک رسانه عبری زبان فاش کرد، با وجود آنکه ترکیه اجازه عبور هواپیمای رئیس (رژیم صهیونیستی) را از حریم هوایی خود به سوی آذربایجان نداد، اما میزبان رونین بار رئیس شاباک بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه فاش کرد، رونین بار روز شنبه سفر محرمانه‌ای را به ترکیه داشت و در آنجا با ابراهیم کالین رئیس سرویس اطلاعات ترکیه (میت) دیدار و گفتگو کرد.

ایتمار ایشنر خبرنگار این رسانه عبری زبان به نقل از منابع آگاه خبر داد، این سفر با هدف بررسی شایعاتی در مورد انتقال رهبران حماس از قطر به ترکیه انجام گرفته بود.

یک مسئول عالی‌رتبه اسرائیلی در این رابطه گفت، مسئولین ترکیه جزو میانجیگران توافق مبادله اسرا محسوب نمی‌شوند، اما می‌توانند به ما برای فشار بر حماس کمک کنند، گرچه بعد از کناره گیری قطری‌ها امروز بازیگر اصلی میانجیگری مصری‌ها خواهند بود.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، سفر محرمانه بار بعد از لغو سفر اسحاق هرتزوگ رئیس (رژیم صهیونیستی) به باکو برای شرکت در نشست آب و هوا صورت گرفت که یکی از دلایل آن هم عدم اعطای مجوز از سوی دولت ترکیه برای عبور هواپیمای شماره یک اسرائیل از فراز حریم هوایی این کشور بود.

این خبرنگار در ادامه نوشت، افشای این مسئله اولین بار در رسانه‌های آذربایجان منتشر شد، چون توجیه اسرائیل در اعلام مسایل امنیتی برای لغو این سفر را اهانتی برای باکو تلقی کرده بودند از اینرو  فاش کردند دلیل اصلی این لغو عدم صدور مجوز عبور هواپیمای حامل هرتزوگ از حریم هوایی ترکیه به سوی آذربایجان بود، اسرائیل هم با تایید این خبر اعلام کرد با این وجود این تنها دلیل لغو سفر نبود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top