تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/29 - 23:00
کد خبر: 522924

ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می‌یابد

ترانزیت ایران و روسیه از مسیر کریدور شمال-جنوب توسعه می‌یابد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که انتظار ایران و روسیه آن است که امسال ترانزیت کالا از طریق کریدور شمال -جنوب را به دو میلیون تن افزایش دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از مهر، ابراهیم رضایی اعلام کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در محل کمیسیون و با حضور کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه، دمیر چیلو، دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل اوراسیای این وزارتخانه و تعدادی از کارشناسان برگزار شد.

وی ادامه داد: در بخش اول این جلسه جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گزارشی از روابط دوجانبه بین ایران و روسیه و آخرین وضعیت توافقات به اعضای کمیسیون ارائه و تاکید بر اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و روسیه و ظرفیت بالایی که در این زمینه وجود دارد، کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جلالی به موانع توسعه روابط ایران و روسیه اشاره کرد که از جمله این موانع را عدم شناخت، موضوع ترانزیت، گمرک، لجستیک و مسائل پولی و بانکی برشمرد.

رضایی ادامه داد: همچنین سفیر ایران در روسیه در حوزه ترانزیت بین دو کشور اشاره‌ای به کریدور شمال جنوب و مسیرهای مختلف آن کرد و گفت که مسیر روسیه به ایران از طریق قزاقستان و ترکمنستان برای اولین بار در دولت گذشته راه افتاد و در سال ۲۰۲۳، ۶۵۰ هزار تن کالا از آن عبور کرد و امسال انتظار داریم که به دو میلیون تن ترانزیت کالا برسد و وی بر اهمیت راه‌اندازی خط آهن رشت آستارا هم تاکید کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در ادامه این جلسه آخرین وضعیت تحولات قفقاز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آقای دمیر چیلو، دستیار وزیر خارجه و مدیر کل اوراسیای وزارت امور خارجه و یکی از کارشناسان گزارشی از آخرین وضعیت تحولات قفقاز به اعضای کمیسیون داد و اعضای کمیسیون هم نقطه نظرات و سوالات خود در زمینه‌های مختلف در این حوزه‌ها را بیان کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top