تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/01 - 12:05
کد خبر: 523086

جانشین فرمانده سپاه: اسرائیل را با تنفس مصنوعی زنده نگه داشته‌اند

جانشین فرمانده سپاه: اسرائیل را با تنفس مصنوعی زنده نگه داشته‌اند

بندرعباس-جانشین فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اینکه ظلم صهیونیست‌ها ماندنی نیست، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی اکنون با کمک و تنفس منصوعی جبهه استبکار به پشتوانه آمریکا زنده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار علی فدوی روز پنجشنبه در اجتماع ۳۰ هزار نفری بسیجیان هرمزگان در ساحل بندرعباس ضمن گرامیداشت هفته بسیج، افزود: در ۱۳ ماه گذشته نبردهای متفاوتی در غزه و لبنان رخ داد و این نبردها ماهیت رژیم مفلوک و کودک‌کُش صهیونیستی به خوبی آشکار شده است.وی بیان کرد: رژیم جعلی اسرائیل فکر می‌کرد با شهید کردن فرماندهان و رهبر بزرگ حماس می‌تواند جبهه مقاومت را به نابودی بکشاند اما نمی‌داند شهادت در درون خودش زایش دارد و این خاصیت شهادت است.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: در این مدت بیش از ۹۰ درصد کشورهای دنیا علیه آمریکا و اسرائیل و مدافعان آن‌ها دست به اعتراض زدند و ماهیت رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در این سال‌ها آشکار شد.

سردار فدوی تصریح کرد: شیاطین بزرگ آمریکا و اسرائیل در منطقه تکفیری‌ها و داعش را به‌وجود آوردند و به دنبال نابود کردن جهان اسلام و کشورهای اسلامی بودند که در این زمان سردار سلیمانی در وسط میدان بود و با افتخار آفرینی بسیجیان در مقابل آن‌ها ایستادگی کرد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند همه مردم کشور بسیجی هستند، گفت: درحال حاضر نیز بسیجیان با ایجاد گردان‌های سایبری در مقابل توطئه‌های دشمن ایستادند و امیدواریم با تلاش همین بسیجیان شاهد ظهور آخرین منجی بشریت باشیم.

بسیج در فراز و نشیب‌های تاریخ انقلاب، همچنان سربلند است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سالروز تشکیل بسیج گفت: بسیج در فراز و نشیب‌های تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی ایران همچنان سربلند بوده و در شور روزهای نخستین تشکیل است.

فدوی باتوجه به اینکه تشکل بسیج اثری بزرگ و ابدی دارد، افزود: بسیجیان همیشه پای کار بوده و از مظلوم دفاع و با ظالم مبارزه کرده است.

وی ادامه داد: در سال‌های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷ که به نوعی اعزام نیروهای بسیجی به جبهه در کشور کمتر شده بود اما یکی از افتخارات هرمزگان این است که رکورددار اعزام در سطح کشور بوده و هر ۱۳ روز یکبار اعزام به جبهه از هرمزگان انجام می‌شد.

سردار فدوی تصریح کرد: در آن سال‌ها در منطقه خلیج‌فارس جنگ منطقه‌ای بود و بسیجیان هرمزگان باید از منطقه خود دفاع می‌کردند اما با این وجود مردم هرمزگان و به‌ویژه شهرستان رودان سردمداران اعزام به جبهه حق علیه باطل بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top