تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/03 - 11:25
کد خبر: 523180

تکاپوی صهیونیست‌ها پس از رای دیوان لاهه

تکاپوی صهیونیست‌ها پس از رای دیوان لاهه

صدور دستور بازداشت از سوی دیوان کیفری بین المللی برای نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی سخت صهیونیست‌ها را به تکاپو انداخته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از آن که دیوان کیفری بین‌المللی دستور بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از ابزار گرسنگی به عنوان یک سلاح صادر کرد، صهیونیست‌ها به آن واکنش نشان دادند.

یک مقام صهیونیست علت صدور این حکم را نبود تحقیق جدید و مستقل درباره اقدامات ارتش این رژیم در غزه و جنوب لبنان دانست.

این مقام حقوقی صهیونیست که نامش را فاش نکرد به رسانه رسمی رژیم صهیونیستی گفت: اگر تل آویو تحقیق رسمی درباره اقدامات ارتش در غزه و جنوب لبنان قبل از صدور رای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یواو گالانت وزیر امنیت سابق انجام می‌داد کار به اینجا نمی‌کشید و این بر روند حقوقی تاثیرگذار بود.

وی افزود: باید تحقیقی انجام شود که دیوان کیفری بین المللی را قانع کند. همه اقداماتی که اعتبار سیستم قضایی را زیرسوال می‌برد باید متوقف شود و بدون این اقدامات، لغو این رای چه بسا محال باشد.

این در حالی است که رسانه صهیونیستی معاریو به نقل از کارشناسان حقوقی گزارش داد که فرصت برای تغییر رای با شروع تحقیق مستقل و جدی که اقدامات کیفری بعدی را به دنبال داشته باشد، همچنان وجود دارد.

پیش از این نیز روزنامه «معاریو» گزارش داده بود که تصمیم دادگاه بین المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و واکنش های جهانی در حمایت از این تصمیم نشان دهنده پایین آمدن جایگاه بین المللی (رژیم) اسرائیل است.

در این گزارش آمده است: روشن است که دنیا دیگر توان تحمل ما را ندارد.

روزنامه «هاآرتص» نیز در این باره نوشت: تصمیم دادگاه بین المللی لاهه منجر به تحریم های گسترده تسلیحاتی نیز خواهد شد.

از سوی دیگر شبکه صهیونیستی «کان» در این خصوص گزارش داده بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای انجام مجازات گسترده علیه دادگاه لاهه در پی صدور حکم نتانیاهو و گالانت برنامه ریزی می کند.

دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است. این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظافت آسانسور و پله برقی: اغلب نادیده گرفته می‌شود، همیشه مهم است
گلچینی از سخنان ناب علمی و انگیزشی دکتر رزیتا دغلاوی نژاد
فیلم | تایید اظهارات خضریان، درباره تخلفات لیزینگ رایان سایپا توسط سخنگوی قوه قضاییه
قوانین جدید رجیستری موبایل؛ آنچه قبل از خرید یا واردات گوشی باید بدانید
دانلود وکتور؛ راز طراحان حرفه‌ای برای ساخت طرح‌های خیره‌کننده
آیا معجزه ی زاینده رود در راه است؟ نشانه های بازگشت آب در بستر خشک رود!
معایب خودرو KMC A۵ | بررسی نقاط ضعف این کراس‌اوور جمع‌وجور
جاساز طلا داخل فویل آلومنیوم: ۴ دلیل رد ایمن بودن اینکار
راهنمای جامع انتخاب کولر گازی؛ از بررسی نیاز تا انتخاب برند مناسب
مشاوره خرید آیفون ۱۷ پرومکس از آیفون بگیر
بررسی تخصصی مهرهای تاریخ‌زن؛ بهترین انتخاب برای دفاتر خدماتی و فروشگاهی
چک‌لیست کامل تجهیزات کمپینگ؛ هر آنچه برای شب‌مانی در طبیعت نیاز دارید
گری‌اسکیل معتقد است بیت ‌کوین این بار چرخه چهار ساله را نادیده می‌گیرد، شما چطور؟
درآمد دلاری مناسب دانشجویان در بازار ارزهای دیجیتال
چگونه یک هدیه تبلیغاتی مناسب می‌تواند فروش کسب‌وکار شما را چند برابر کند؟
سخنرانی برای صندلی‌های خالی/ دانشجویان دانشگاه تهران از حضور و سخنرانی صالحی‌امیری استقبال نکردند
دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شوند
آئین تجلیل از مادر سرداران شهید حسن و محمد باقری
نباید انگیزه‌های دوران دفاع مقدس خاموش شود
ثبت‌نام‌ در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ آغاز شد
مجمع عمومی سازمان ملل بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top