تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/04 - 16:55
کد خبر: 523382

سیمایی: بسیجی در قضاوت‌های سیاسی هم عدالت دارد

سیمایی: بسیجی در قضاوت‌های سیاسی هم عدالت دارد

وزیر علوم با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزش‌های معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم در نشست هم‌اندیشی بسیج اساتید که در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیج بیشتر از اینکه یک تشکیلات سازمانی باشد یک فرهنگ است، اظهار داشت: بسیجی یعنی فداکار، ایثارگر، مخلص و خدمتگزار و الگوی ما در این مسیر و ایام دفاع مقدس شهید باکری و همت بودند البته خود من به دلیل همرزم بودن با شهید کاوه را الگوی خود به عنوان یک بسیجی در خط امام می‌دیدم.

وی گفت: بهترین الگوی بسیجی در دوران معاصر شهید حاج قاسم، شهید سیدحسن‌نصرالله  هستند که در ذهن ما فداکاری، اخلاص، ایثار، تدبیر، عقلانیت، مدارا، تحمل و مهربانی را تداعی می‌کنند.

وی با اشاره به روند تاریخی شکل‌گیری حزب الله در لبنان گفت: شیعیان لبنان سال‌ها قبل اقلیت محرومی بودند که امام موسی صدر و شهید چمران به انجا رفتند که این اقلیت را از محرومیت و فقر در بیاورند. انقلاب پیروز شد و حزب‌الله لبنان شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه حزب‌الله به عنوان یک گروه با دیدگاه‌های بسیجی و اندک با فداکاری لبنان را نجات داد و سپر بلای کل کشور لبنان شد، ادامه داد: لذا سید حسن نصرالله محبوب دل همه لبنانی‌ها از همه قشر و مذهبی شد، و حتی به عنوان یک رهبر حکیم محبوب دل همه آزادگان جهان است.

سیمایی صراف در ادامه گفت: بسیج یک نظام اخلاقی دارد، به نظر من یک شکافی بین جوانان بسیجی امروز ما با بسیج نسل ما وجود دارد که لزوماً اشکالی ندارد. دانشجویان بسیجی حال حاضر نسل z بسیجیان و بسیجی‌های عصر دیجیتال هستند و با نسل ما متفاوت هستند که البته ایرادی هم ندارد که رفتار‌ها متفاوت باشد ولی ما باید این نسل را بشناسیم.

وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزش‌های معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.

وی عدالت را یکی از مظاهر بسیجی دانست و گفت: بسیجیان حتی در قضاوت‌های سیاسی عدالت دارند طبق رویکرد اسلامی ما با دوستان باید مروت داشت و لذا  با دشمن با عدالت رفتار کنیم.

وزیر علوم با اشاره به حوادث اخیر در منطقه و کشتار مردم غزه گفت: ما در دانشکده‌های حقوق از منشور حقوق بشر دفاع می‌کردیم  اما امروز در عمل خجالت می‌کشیم از حقوق بشر صحبت کنیم زیرا بدیهی‌ترین حقوق در غزه در حال نقض شدن است. غرب دچار استاندارد دوگانه شده است اگر در ایران کسی بخاطر جنایت علیه مردم اعدام شود، می‌شود نقض حقوق بشر اما در فلسطین بر سر زنان و کودکان بمب میریزند و از گرسنگی، تشنگی و آوارگی به عنوان سلاح استفاده می‌کنند اما حقوق بشر لکه دار نمی‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کرملین: پوتین و ترامپ امروز تلفنی گفت‌وگو خواهند کرد
گروه‌های فلسطینی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات صهیونیست‌هاست
حماس: نتانیاهو با ازسرگیری جنگ اسرای صهیونیستی را قربانی کرد
نتانیاهو جنگ علیه غزه را از سرگرفت/شهادت ۳۲۲ فلسطینی
حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکا
پیام ‌تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی علیه دولت عراق
تجاوز مجدد آمریکا به خاک یمن
ادعای ترامپ برای برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین
کنست موج مشکلات روحی و روانی در اسرائیل را بررسی می‌کند
رسانه عبری: اسناد ثابت می‌کند محو اسرائیل امکان پذیر است
حملات هوایی جنگنده‌های اسرائیلی به پایگاه‌های ارتش سوریه
رئیس سابق شاباک تهدید به افشاگری گسترده علیه نتانیاهو کرد
انتشار اطلاعاتی جدید از پرونده رسوایی دفتر نتانیاهو
در سال ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی هر ماه ارائه خواهد شد
ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت
معارفه جباری در تمرین استقلال
زمان حضور سه بازیکن مهم تیم ملی ایران در تهران مشخص شد
نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود
۵۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور طی ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاهیان برای حل مشکلات به میدان بیایند
تغییر افراد لزوما راهکار رفع مشکلات نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top