تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/04 - 21:25
کد خبر: 523405

چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

 چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

برخلاف مقامات رژیم صهیونیستی که ادعای افزایش حملات یهودی‌ستیزانه در جهان دارند، کشتار و جنایات ارتش این رژیم اصلی ترین عامل تقوبت احساسات ضدصهیونیستی در جهان است بطوری که با توجه به رخدادها و تحولات می‌توان گفت هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هرگاه رژیم اسرائیل اقدامات نظامی و حملات مخفی علیه کشورهای دنیا را شدت می‌بخشد، در سراسر جهان، حتی در اروپا و آمریکا نیز احساسات عمومی علیه هواداران صهیونیسم و یهودیان تحریک می‌شود. در واقع شمار آنچه رژیم صهیونیستی و حامیان آن با عنوان «رویدادهای یهودستیزانه» در کشورهای مختلف جهان توصیف می‌کنند، ارتباطی مستقیم با رفتارها و جنایت‌ها، کشتارها و کشتارهایی دارد که رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین بخصوص در نوار غزه و همچنین مردم لبنان مرتکب می‌شود.

این درحالی است که اسرائیل یکی از اساسی‌ترین بنیان‌های فکری خود برای تشکیل حکومت و برخوردار شدن از قلمرو سرزمینی مشخص را بر همین موضوع یهودستیزی در جهان استوار کرده است و همواره از این عبارت برای توجیه جنایات و مظلوم‌نمایی و حتی تشکیل حاکمیت صهیونیستی خود استفاده کرده است.

صهیونیسم ادعا می‌کند که برای دفاع از یهودیان سراسر جهان و جلوگیری از تکرار فجایعی نظیر هولوکاست، گریزی از تشکیل یک حکومت نیست.

 چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

با این وجود شاهد آن هستیم که اقدامات نظامی، جنایات، ترورها و خرابکاری‌هایی که به ویژه این رژیم در طول75 سال از تشکیل این رژیم و بخصوص طی 14 ماه که شروع جنگ غزه و لبنان می‌گذرد، موج بزرگی از احساسات ضد صهیونیستی در جهان را به وجود آورده است بطوری که جای امنی برای صهیونیست‌ها بخاطر جریحه‌دار شدن احساسات مردم بیدار جهان وجود ندارد.

انتشار احساسات علیه صهیونیست‌ها و هواداران صهیونیسم در سطح جهان، به هیچ عنوان محدود به مسلمانان نیست و حتی می‌توان گفت میان گروه‌هایی از مسیحیان شدیدتر از مسلمانان است.

با آغاز شدن جنگ میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین دیگر بار احساسات ضد صهیونیستی در سراسر جهان روبه رشد گذاشت و کشورهای اروپایی نیز به طرزی محسوس شاهد این موج بودند.

برای نمونه موسسه «جامعه اعتماد امنیت» که در زمینه تقابل به به گفته خودشان یهودستیزی فعالیت می کند، در آماری که از حملات علیه یهودیان در بریتانیا در سال 2023 ارائه کرده مدعی شده است با آغاز شدن جنگ و شروع حملات هوایی ارتش اسرائیل علیه اهالی نوار غزه، این حملات چندین برابر نسبت به گذشته افزایش یافته است. بدین معنا که کل حملات علیه یهودیان در 9 ماه نخست سال 2023 (قبل از آغاز جنگ در غزه) کمتر از 1600 مورد بوده، اما اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی در همان سه ماه پایانی سال 2023 به حدی باعث تحریک احساسات عمومی علیه یهودیان شده که در سه ماه پایانی این سال 2.700 حمله علیه یهودیان تنها در بریتانیا به ثبت رسیده است.

توسعه احساسات ضدصهیونیستی در سطح جهان در شرایطی است که رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر به شدت درگیر روند به اصطلاح عادی سازی روابط بوده و سعی کرد نشان دهد روند عادی سازی این رژیم در اقتصاد و معماری امنیتی جدید منطقه غرب آسیا با سرعتی بالا تداوم یافته است.

نمونه اخیر آن در حاشیه یک دیدار ورزشی و در قلب اروپا به وقوع پیسوت. در اواسط آبان ماه نیز در جریان دیدار تیم فوتبال باشگاهی مکابی تل آویو با تیم آژاکس آمستردام در پایتخت هلند، میان هواداران این تیم اسرائیلی با برخی ساکنان مسلمان شهر آمستردام درگیری رقم خورد.

 چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

این درگیری با اهانت هواداران تیم صهیونیستی به پرچم فلسطین و شعارهای غیرانسانی آنها علیه مردم عادی غزه و حمای از کشتار کودکان آغاز شد. در این درگیری‌ها بیش از 10 اسرائیلی زخمی شده‌اند. کابینه بنیامین نتانیاهو هواپیماهایی را برای تخلیه صهیونیست‌های حاضر در هلند روانه این کشور کرد.

سفارت رژیم صهیونیستی در آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس بدون ذکر علت واقعی درگیری نوشت که صدها نفر از طرفداران تیم فوتبال اسرائیلی مکابی در آمستردام هنگام خروج از استادیوم بعد از یک بازی لیک اروپا مقابل تیم فوتبال هلندی آژاکس  «مورد تهاجم و حمله» واقع شدند.

برگزاری تظاهرات گسترده در کشورهایی مانند اسپانیا و پرتغال، انگلیسی و ایرلند گرفته تا جنبش بزرگ دانشجویی در سراسر دنیا بخصوص در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با ادامه جنایات آشکار صهیونیست‌ها از دیگر موارد بزرگ تحریک احساسات مردم آگاه جهان در قبال جنایات اسرائیل است.

 چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

از سوی دیگر نیز واکنش‌های منفی نسبت به صهیونیست‌ها در کشورهای اسلامی نیز روبه افزایش گذاشته است. به طوری که بامداد امروز اخباری درباره حمله به سفارت این رژیم در امان منتشر شد. در این حمله به سوی سفارت اسرائیل در پایتخت اردن تیراندازی شده است.

سازمان امنیت عمومی اردن از کشته شدن فردی خبر داد که به سوی نیروهای امنیتی این کشور در اطراف سفارت اسرائیل در امان شلیک کرده بود. این سازمان اعلام کرد که 3 تن از نیروی امنیتی اردنی نیز در این درگیری زخمی شدند. یک مقام امنیتی در اردن گفت: حادثه امنیتی تیراندازی در اطراف سفارت رژیم اسرائیل در شهر أمان خاتمه یافته نیروهای پولیس کنترل ورودی‌های منتهی به سفارت اسرائیل در امان را به دست گرفته است.

براساس گزارش این رسانه‌ها، نیروهای امنیتی راه‌های منتهی شده به سفارت اسرائیل در امان را پس از شنیده شدن صدای تیراندازی مسدود کرد. رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که نیروهای امنیتی اقدام به بازرسی منازل کرده و سفارت اسرائیل را محاصره کردند. شبکه الجزیره قطر نیز اعلام کرد که چندین  پهپاد در اطراف سفارت اسرائیل در غرب امان پایتخت اردن به پرواز در آمدند.

از سوی دیگر و در همین راستا در روزهای اخیر ناپدید شدن تصوی کوگان، خاخام نظامی اسرائیلی در امارات متحده عربی نیز خبر ساز شده بود. امروز خبر مرگ این خاخام از سوی دفتر نخست وزیر اسرائیل منتشر شد هرچند معلوم نیست که آیا مرگ وی ارتباطی به تشدید احساسات ضدصهیونیستی دارد یا خیر اما بعداً معلوم شد که وی از جمله افراد دستگاه امنیتی رژیم است.

 چرا هیچ جای دنیا برای صهیونیست‌ها امن نیست؟

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی شب گذشته با انتشار تصویری از این خاخام در لباس نظامی نوشت: یک هیئت از نهادهای اطلاعاتی اسرائیل برای انجام تحقیقات میدانی عازم امارات متحده عربی شده اما به‌احتمال بسیار زیاد، افرادی این افسر اسرائیلی را ربوده، کشته و خود به یک کشور دیگر گریخته‌اند.

روزنامه یدیعوت آحارانوت نیز در خبری که شامگاه شنبه منتشر کرد، خبر داد که خودروی این افسر خاخام اسرائیلی در منطقه‌ای در فاصله یک ساعت و نیم با شهر دوبی پیدا شده است. بنا بر ادعای این روزنامه، تحقیقات اولیه به سه مظنون ازبکستانی رسیده  است که گفته می‌شود بعد از ربودن و قتل این خاخام از امارات به ترکیه رفته‌اند.

به‌گفته اعضای خانواده این خاخام او به‌شکلی غیرعادی از روز چهارشنبه تماسش را قطع کرد، در حالی که برخی از اعضای چاپاد (یکی از فرقه‌های افراطی) اعلام کردند احتمالاً او از مدت‌ها قبل توسط گروهی که وی را ربوده‌اند، تحت نظر بوده است.

به این ترتیب باید گفت افزایش احساسات ضد صهیونیستی روندی است که با آغاز جنگ غزه تشدید شده و با کشیده شدن جنگ به لبنان دچار جهش بیشتری خواهد شد. این روند می تواند ارتباط به میان صهیونیست‌ها و سایر ملت‌های جهان اثر منفی بیشتری بگذارد و باعث انزوای بیشتر رژیم صهیونیستی در جهان شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده
وزیر نفت: اصل گرفتاری در حوزه ناترازی مربوط به مصرف است نه تولید
مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت +عکس
دیپلمات‌های ایرانی در فرودگاه بیروت تفتیش نشده‌اند
شش بانوی پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع پراستنادترین پژوهشگران کشور
علت فوت مرزبان در کردستان پس از نظریە پزشکی قانونی قابل استناد است
اولویت دولت تامین مسکن اقشار کم‌ درآمد و محروم جامعه است
مراسم یادبود «ژاله علو» +عکس
سه گزینه نهایی سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شدند
جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در قم برگزار می‌شود
وزیر نیرو: در حال آماده شدن برای تابستان سخت آینده هستیم
برق تعدادی از واحدهای تجاری پرمصرف در شمال تهران قطع شد
۵ تشکل دانشجویی کشور خواستار تشییع پیکر شهید نصرالله در ایران
یادبودی برای یک هنرمند اصیل؛ صدای ژاله علو نامیراست
فعالیت سامانه بارشی از فردا
مدارس ابتدایی استان تهران دوشنبه غیرحضوری شد
حکمرانی مسئولانه از آرمان عدالت تا دستیابی به پیشرفت همه جانبه
ماجرای لغو معافیت مالیات رانندگان ایرانی توسط ترکیه چیست؟
ابتذال روان
حضور شرکت‌های قطعه‌سازی در هیئت‌مدیره خودروسازان دلیل عقب‌ماندگی خودروسازی‌ها
انتقاد نماینده رشت از سفیدشویی اقدامات جنجالی بنیاد مستضعفان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top