تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 09:18
کد خبر: 523640

رسانه عبری: اسرائیل در آستانه جنگ داخلی قرار گرفته است

 رسانه عبری: اسرائیل در آستانه جنگ داخلی قرار گرفته است

به اعتقاد یک تحلیل‌گر اسرائیلی، شرایط و تحولات فعلی بیش از هر زمانی اسرائیل را در لبه پرتگاه جنگ داخلی آن هم جنگ داخلی مسلحانه و تمام عیار قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دان مارگالیت تحلیل‌گر اسرائیلی در شماره امروز چهارشنبه روزنامه یسرائیل هیوم نوشت: من به عنوان یک روزنامه نگار که دو مدرک دانشگاهی در بخش تاریخ و روابط بین‌الملل در اختیار دارم، به شدت از وقوع جنگ داخلی و آن هم جنگ داخلی مسلحانه و تمام عیار با گلوله و سلاح در اسرائیل احساس نگرانی می‌کنم.

او در این رابطه افزود: به هر شکل ایتمار بن گویر و دار و دسته‌اش هزاران قطعه سلاح را به شکل غیر قانونی بین طرفداران خود توزیع کرده است، این کار به چه دلیل و با چه هدفی انجام گرفته است، اگر به راه انداختن حمام خون در خیابان‌های شهر نیست، پس برای چیست؟

در این بین بخشی از ساختار کابینه و ائتلاف خود متهم اصلی انجام این کار یا حداقل به چشم پوشی از شکل‌گیری آن است و بخش دیگر هم اطمینان دارد که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، به نظر نظر آنها امکان ندارد که یک یهودی با یک یهودی دیگر بجنگد و با این کار حاکمیت خود را بر سرزمینش از دست بدهد.

اما من می‌گویم، چرا که نه؟ آیا ما به آن قطره‌ای که منجر به سرازیر شدن آب از ظرف می‌شود، ایمان نداریم، این کار به دلیل شهوت روز افزون کسب قدرت در این نقطه یا آن نقطه از جهان رخ نداده است؟

این نویسنده در بخش دیگری از مقاله خود آورده است: اگر من خدای ناکرده حتی جای یاریو لیوین (وزیر دادگستری و مجری طرح اصلاحات قضائی) بودم و دیدگاه و نگاه او را به جهان داشتم، باز هم در این روزها این کودتای قضائی را بدون هیچ قید و شرطی متوقف می‌کردم و تمامی این اقدامات را به بعد از برگزاری انتخابات کنست موکول می‌نمودم و اجازه می‌دادم قاضی دادگاه عالی براساس دستور العمل‌ها و سیکل انتخاب موجود انتخاب شوند.

اگر من به جای وزیر یسرائیل کاتس بودم، تسلیم فشارهای ایتمار بن گویر و بتسلئیل سموتریچ که از طریق بنیامین نتانیاهو وارد می‌شوند، نمی‌شدم و دستور العمل‌های لغو بازداشت احتیاطی اغتشاشگران یهودی را صادر نمی‌کردم، اقدامی که فقط در فاصله چند روز بعد از صدور احکام بازداشت لاهه انجام گرفت.

نویسنده در پایان هم نتیجه گیری کرد، امروز می‌توان گفت که نتانیاهو دیگر صلاحیت حضور در این پست را ندارد، چون نه تنها به هوچی گری تکیه کامل دارد بلکه به توصیف روزنامه نگار تحقیقی رونان برگمن سردسته یک خانواده جنایتکار مافیایی شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top