تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 21:11
کد خبر: 523698

رسانه عبری:

بسیاری از شهرک نشینان اسرائیلی قصد بازگشت ندارند

بسیاری از شهرک نشینان اسرائیلی قصد بازگشت ندارند

یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، با وجود اعلام آتش بس اما همه شهرک نشینان امکان به بازگشت به شهرک‌های خود را نخواهند داشت و با اشاره به بلایی که جنگ بر سر شهرک‌های شمال آورده، اطلاعات مربوط به این خرابی‌ها را حزن آور توصیف کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که امروز چهارشنبه برای مخاطبان خود پخش کرد، خبر داد، بیش از 9 هزار ساختمان در شهرک‌های صهیونیست نشین شمال آسیب دیده‌اند و موشک‌های مقاومت به دست کم 7 هزار خودرو آسیب رسانده است.

تامر ماگور در گزارشی از شرایط شمال فلسطین اشغالی در اولین روز اعلام آتش بس اعلام کرد، ظاهرا جنگ در حال حاضر در شمال پایان یافته است و بش از 50 هزار نفر از کسانی که از شهرک‌های مختلف شمال فرار کرده بودند امیدوار هستند که شرایطی فراهم شود که بتوانند به آنجا بازگردند، با این حال بسیاری از آنها خانه‌ای برای بازگشت در شهرک‌های خود نمی‌بینند.

اداره افق شمالی وابسته به وزارت جنگ 2 هزار 731 گزارش در رابطه با آسیب رسیدن به ده‌ها منطقه در شمال (فلسطین اشغالی) را بررسی کرده است و براساس داده‌های ادارات مربوطه، پایش‌های اولیه از آسیب رسیدن به 8800 ساختمان و 7 هزار خودرو خبر می‌دهند به نحوی که برخی از آسیب‌ها نیازمند زمانی بسیار طولانی برای بازسازی کامل دارند.

پایش‌های اولیه نشان می‌دهند که شهرک‌های شلومی، کریات شمونه، المناره، نهاریه و المطله بیشترین آسیب‌ها را متحمل شده‌اند و در هر یکی از این اماکن دست کم یکصد نقطه تخریب شده یا مورد آسیب دیده به ثبت رسیده است.

همچنین 73 گزارش از المناره در رابطه با آسیب‌های متوسط تا سنگین و 70 گزارش هم از شاتولا در همین رابطه به وزارت جنگ رسیده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که تا به امروز 17 هزار مورد درخواست خسارت تسلیم نهادهای ذیربط شده است، که از میان آن 8 هزار و 834 ساختمان و 7 هزار 29 مورد مربوط به خودرو بوده است.

به اعتراف شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارزیابی‌های اولیه از زیان‌های وارد شده به این مناطق بسیار هنگفت است و در حال حاضر حداقل 2 میلیارد شیکل است، این در حالی است که تعداد زیادی از موارد نیز هنوز بررسی یا از سوی زیان دیدگان گزارش نشده است و تا زمانی که ارتش اسرائیل از آن خارج نشود امکان ارزیابی آن وجود ندارد.

رسانه عبری: حتی با توافق هم شهرک نشینان از حزب الله می‌ترسند

ایگور آبرامویچ یکی از مهاجران ساکن شهرک صهیونیست نشین المناره به شبکه 12 تلویزیون این رژیم گفت: در حال حاضر تمام زیر ساخت های این منطقه دچار مشکل هستند، خبری از برق نیست و خیابان‌ها هم مملو از چاله شده‌اند، ما مشکل بزرگی به نام فاضلاب داریم، در حالی که مخازن گاز هم به دلیل جنگ و حملات صورت گرفته به این شهرک آسیب دیده‌اند.

او در این رابطه افزود، اگر بخواهیم از اکنون شروع کنیم کار تعمیر این زیر ساخت‌ها حداقل تا تابستان آینده به طول خواهد انجامید.

وی همچنین خبر داد، در حال حاضر گروهی از خانواده‌‌هایی که در این شهرک سکونت داشتند، دیگر قصدی برای بازگشت به اینجا را ندارند.

به زعم این رسانه از زمان آغاز جنگ 19 هزار 500 فروند موشک و راکت از لبنان به سوی (فلسطین اشغالی) شلیک شده است که حجم عمده‌ای از آن یعنی بیش از 9 هزار فروند موشک و پرتابه یعنی 45 درصد از این این شلیک‌ها بعد از 30 سپتامبر انجام گرفته است.

علاوه بر آن حزب الله از زمان آغاز پیشروی نظامی به خاک لبنان بیش از 200 حمله پهپادی علیه اسرائیل انجام داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دختر نخبه‌ای که آمریکا به شهادت رساند
تاثیر ورزش سنگین پس از جراحی سرطان سینه
نقش زنان ایران در جنگ تحمیلی
مراکز مشاوره ازدواج روی ریل تحول عملیاتی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی در کاهش خطر چاقی زنان یائسه
نکاتی برای پاک کردن انواع لکه های فرش
ریدیزاین سایت چیست و چه زمان به آن نیاز داریم؟
راهنمای ۰ تا ۱۰۰ یدک خودرو در جاده‌های اصفهان
سلاح الله اکبر، رمز پیروزی بر مستکبران دوران
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره پاسخ موشکی ایران
ذخایر بنزین آمریکا به کمترین میزان ۱۲ سال اخیر رسید
نخستین پرواز از جده به تهران انجام شد
اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» +عکس
خانواده محیط امنی برای رشد روح و فکر است
حسین سیب سرخی به سوگ مادر نشست
لفاظی وزیر نزدیک به نتانیاهو علیه ایران
جام حذفی فوتبال برگزار نخواهد شد
اعلام زمان بازی تیم ملی فوتبال ایران و مالی
سهمیه هر تیم در فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران
شعار مهمانی کیلومتری غدیر امسال: «بیعت در امتداد بعثت» / آمادگی برای میزبانی ۵ میلیون نفر
لیست تیم ملی برای جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا اعلام شد
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top