تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 21:15
کد خبر: 523699

وزیر علوم برای رفع مشکلات معیشتی دانشگاهیان تلاش می‌کند

 وزیر علوم برای رفع مشکلات معیشتی دانشگاهیان تلاش می‌کند

مشاور وزیر علوم گفت : تلاش وزیر علوم این است که بتواند درخصوص مشکلات معیشتی دانشگاهیان اقدام مناسبی انجام دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد روشن در حاشیه آیین تکریم رییس پیشین و معارفه سرپرست جدید دانشگاه فردوسی اظهارداشت : با توجه به اینکه دانشگاه را نباید سیاسی اداره کرد بلکه باید با تحلیل های دقیق از سیاست، جامعه خوبی را برای کشور ساخت و از بحران ها جلوگیری کرد بنابراین دانشگاه باید امروز امنیت بخش باشد تا استادان دانشگاه بتوانند نظریه‌پردازی و  به روز کنند و آینده را با شایسته‌گزینی و نشاندن عالمان بر صدر بسازند.

وی افزود : استادان دانشگاهی که قبول مسئولیت می‌‎کنند را  از جنس شهیدان دانست و افزود :  شهیدان روزگاری در دفاع مقدس از کیان این مملکت دفاع می‌کردند و امروز نیز استادان با قلمی که در دست دارند این مسیر را طی می‌کنند.

مشاور وزیر علوم ادامه داد: باید از تمام ظرفیت های موجود استفاده  و با سعه صدر کامل در مسیر وفاق گام برداشت و با سینه گشاده و فراخ از همه موافقان و مخالفان در مسیر حرکت رو به جلوی آموزش عالی کشور و این دانشگاه بهره برد چقدر دانست.

روشن تاکیدکرد : دانشگاه‌های کشور در دیپلماسی علمی باید پشت سر دانشگاه فردوسی مشهد حرکت کنند و این افتخار با زحمات روسای پیشین این مرکز آموزشی پر سابقه کشور به دست آمده است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات معیشتی دانشگاهیان اضافه کرد : تلاش وزیر علوم این است که بتواند در این خصوص اقدام مناسبی انجام دهد  چرا که  کسب رتبه نخست فعالیت های فرهنگی - اجتماعی، رتبه نخست نشریات دانشجویی کشور، رتبه نخست در انجمن های علمی دانشجویی و کسب رتبه های برتر در المپیادهای علمی در رده بندی های جهانی بخش کوچکی از افتخارات دانشجویان این دانشگاه است.

مشاور وزیر علوم خاطرنشان کرد:اگر به میثاق ملی و قانون اساسی وفادار باشیم هیچ اختلافی پیش نخواهد آمد و اگر با اخلاق مداری کامل، وفق قانون عمل کنیم، هراس از این که له یا علیه ما اقدامی شود نخواهیم داشت زیرا بهترین مدافع ما خود قانون خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top