تاریخ انتشار: جمعه 1403/09/09 - 11:38
کد خبر: 523774

واکنش مقام عالی رتبه سپاه به تحرکات جدید تکفیری‌ها در سوریه

واکنش مقام عالی رتبه سپاه به تحرکات جدید تکفیری‌ها در سوریه

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر دشمن تصور می‌کند می‌تواند دوباره اختلافات داخلی را در سوریه روشن و گروه تکفیری را علیه مردم بسیج کند اشتباه می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یادواره 62 شهید شهر درق اظهار کرد: سخن گفتن از شهدا سخن گفتن از قهرمانان ملی ایران و افرادی است که با مجاهدت خود، عزت ملی جمهوری اسلامی ایران را تضمین کردند و انقلاب اسلامی را پاس داشتند.

وی گفت: یاد شهدا یاد مجاهدانی است که در راه دفاع از ایران اسلامی به شهادت رسیدند و مصداق کسانی هستند که در محضر خداوند متعال روزی می‌خورند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: پیام یادواره‌های شهدا به دشمنان اسلام این است که پرچمی که توسط امام و شهدا به اهتزاز درآمده است با دستان ولی امر مسلمین جهان و همراهی مردم مسلمان ایران به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف سپرده خواهد شد و هیچگاه بر زمین نمی‌افتد.

وی تصریح کرد: یکی از آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان نابودی رژیم صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی یک رژیم جعلی مبتنی بر قلدری و کودک کشی و یک غده سرطانی ایجاد شده توسط غرب است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: به همان دلیلی که کشورهای غربی مصمم هستند که این غده سرطانی را حفظ کنند دنیای اسلام هم باید برای نابودی آن مصمم باشد. سردار یدالله جوانی گفت: ملت ایران بر اساس آیات قرآنی همواره در کنار مظلومان است و در مقابل ظالمان می‌ایستد، ایستادن ما در کنار مردم فلسطین و لبنان یک کار دینی شرعی و انسانی است.

وی ادامه داد: اگر دشمن تصور می‌کند می‌تواند دوباره اختلافات داخلی را در سوریه روشن و گروه تکفیری را علیه مردم بسیج کند اشتباه می‌کند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه به بن‌بست خورده‌اند و با هر انگیزه‌ای که به آتش‌بس دست انداخته‌اند، نشان می‌دهد، آنها نتوانسته به پیروزی در میدان دست یابند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
جدیدترین دیوارنگاره رمضانی میدان انقلاب
محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ(ع)
رونمایی از رنگ جدید پیراهن تیم ملی فوتبال +عکس
پزشکیان: هرگونه درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم
رای پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند اعلام شد
کمیسیون امنیت ملی لایحه پیشگیری از حوادث در دریای خزر را تصویب کرد
مراسم تشییع پیکر شهید مصطفی عبداللهی +عکس
فرصت ۲۴ ساعته به جاماندگان دریافت سود سهام عدالت
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت بزرگ موبد زرتشتیان ایران
سرلشکر باقری: تحریمی نمانده که دشمنان علیه ایران اعمال نکرده باشند
مذاکره‌ برای برچیدن برنامه هسته‌ای ایران هیچ‌وقت شکل نخواهد گرفت
محسنی اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم
استقلال با پیراهن سفید مقابل النصر عربستان
قطار تهران وان پس از وقفه ۵ ساله راه‌اندازی شد
افزایش ۲۵ درصدی قیمت قبر و بهای خدمات در بهشت زهرا(س)
مطهری: مذاکره با ترامپ فایده‌ای نخواهد داشت
تأکید رییس دیوان عالی کشوربر ارزیابی آراء قضایی با هوش مصنوعی
هوش مصنوعی و افزایش مصرف برق؛ آیا ایران آماده این تغییر است؟
مصباحی‌مقدم: آمریکا با ادعای مذاکره دنبال تحمیل نظرش است
آغاز ثبت‌نام ناشران داخلی نمایشگاه کتاب از فردا
طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس تایید شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top