تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/10 - 12:05
کد خبر: 523847

خدمات تابلوسازان شهری نرخ‌ گذاری می‌ شود

خدمات تابلوسازان شهری نرخ‌ گذاری می‌ شود

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه خدمات تابلوسازان نرخ‌گذاری می‌شود؛ گفت: امیدواریم که در سال آینده نرخ‌گذاری مشخص و هماهنگی در کل کشور داشته باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد ابوالحسنی نایب رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به توافق انجام شده با اتحادیه‌های استانی برای تعیین نرخ هماهنگ گفت: خدمات تابلوسازان نرخ‌گذاری می‌شود و بر اساس توافقات صورت گرفته این اقدام در تمام ایران به صورت هماهنگ انجام می‌شود. ما نیز امیدواریم که برای سال آینده نرخ‌گذاری مشخص و هماهنگی در کشور داشته باشیم.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در سومین همایش تابلوسازان تبلیغات محیطی ایران افزود: در آینده نزدیک با سازمان زیباسازی همکاری بیشتری خواهد شد. براساس توافقات انجام شده اگر در آینده تابلویی که بدون مجوز نصب شود، با خاطیان برخوردهای لازم صورت می گیرد، تا افرادی که مجوزهای صنفی را دریافت کرده‌اند با فراغ بال بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

رفع مشکلات مالیاتی صنف تابلوسازان

مصطفی ابراهیمی دبیر کارگروه ساماندهی و توسعه تابلوسازان نیز، در این مراسم گفت: با سازمان زیباسازی شهرداری تهران درباره برخی از رفتارهای نامناسب با فعالان تابلوساز، مذاکره و در نتیجه آن با تشکیل کمیسیون‌هایی، راهکارهایی برای رفع این مشکل ارایه شد.

وی درارتباط با مشکلات مالیاتی صنف تابلوسازان نیز اظهار کرد: براساس توافقات صورت گرفته، کمیسیون‌های‌ حل اختلاف مالیاتی با حضور نماینده صنف تابلوسازان برگزار خواهد شد. با حضور نماینده تابلوسازان در کمیسیون حل اختلاف مالیاتی، می‌توان از حقوق اعضا دفاع و کار کارشناسی لازم را ارائه کرد تا حقوق اعضای صنف تامین شود.

ابراهیمی اظهارامیدواری کرد که در آینده در تمام استان‌های کشور انجمن صنفی کارفرمایی تابلوسازان ایجاد شود. حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: امیدواریم که تابلوسازان به عدم استفاده از حروف خارجی یا علائمی که با فرهنگ ما سازگار نباشد، توجه لازم را داشته باشند.

وی افزود: خط نستعلیق ایران، میراثی برای کشورمان است اما گاهی مشاهده می‌شود که این خطوط در تابلوهای شهری بیش از اندازه کشیده یا کوتاه شده است. برای حفظ این میراث باید توجه لازم را داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top