تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 01:55
کد خبر: 552519

فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای جذب استعدادهای برتر دربخش خصوصی منتشر شد

فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای جذب استعدادهای برتر دربخش خصوصی منتشر شد

رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با هدف افزایش بهره‌وری نیروی انسانی، نخستین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بنگاه‌های اقتصادی کشور را منتشر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سید حمدالله اکوانی، از انتشار نخستین فراخوان جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی خبر داد و گفت: این فراخوان با هدف ایجاد پیوند مؤثر میان ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و نیازهای واقعی بنگاه‌های اقتصادی کشور طراحی شده است.

وی افزود: این فراخوان ویژه دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بوده و تمامی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بدون محدودیت می‌توانند در آن شرکت کنند.

رئیس بنیاد نخبگان استان تصریح کرد: متقاضیان واجد شرایط برای آگاهی از نیازهای اعلام‌شده بخش خصوصی و ثبت‌نام، می‌توانند به وبگاه بنیاد ملی نخبگان مراجعه کرده و فرآیند نام‌نویسی را از طریق سامانه «سینا» به نشانی sina.bmn.ir انجام دهند.

اکوانی با اشاره به زمان‌بندی فراخوان اظهار داشت: مهلت ثبت‌نام از ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ ادامه دارد و داوطلبان باید در بازه تعیین‌شده مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

وی گفت: بنیاد ملی نخبگان نیازهای شرکت‌ها و صنایع بخش خصوصی به نیروی انسانی متخصص را احصا کرده و متقاضیان می‌توانند با ورود به سامانه، رشته تحصیلی و شرکت یا صنعت محل خدمت مورد نظر خود را انتخاب کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان افزود: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کارگروه‌های تخصصی شرایط متقاضیان را بررسی کرده و افراد واجد شرایط را بر اساس شاخص‌های علمی برای جذب به شرکت‌ها و صنایع بخش خصوصی معرفی می‌کنند.

اکوانی لاضافه کرد: بنیاد ملی نخبگان در سال‌های اخیر با اجرای طرح‌های متنوع، رویکرد تقویت حضور نخبگان در عرصه‌های اثرگذار اقتصادی و اجتماعی را به‌طور جدی دنبال کرده است.

وی اضافه کرد: متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۰۷۴۳۳۲۳۱۵۳۱ داخلی‌های ۱، ۲ و ۳ تماس بگیرند یا به صورت حضوری به بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top