تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/10 - 13:16
کد خبر: 523872

اجرای طرح فوریتی سازمان مدیریت پسماند برای نظافت پایتخت

اجرای طرح فوریتی سازمان مدیریت پسماند برای نظافت پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح فوریتی سازمان مدیریت پسماند برای نظافت پایتخت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا محمدی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و بارش‌ها و تاکید بر لزوم افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان از اجرای طرح فوریتی روزانه شستشو و پاکسازی انهار روباز و رو بسته و شبکه فرعی آب‌های سطحی خبر داد و گفت: اکیپ‌های لایروبی به همراه تجهیزات انفرادی کامل و ماشین‌آلات حمل ضایعات حاصل از لجن در نقاط حساس و آبگیر پایتخت استقرار یافته و نسبت به انجام نظافت و لایروبی کلیه انهار سطح معابر به صورت روزانه اقدام می‌کنند.

او با بیان اینکه نماینده‌های سازمان مدیریت پسماند به صورت مستمر و روزانه بر عملکرد اکیپ‌های لایروبی فعال در سطح مناطق نظارت می‌نمایند، خاطرنشان کرد: رفع نواقص، مرمت و بهسازی شبکه‌های اصلی و فرعی، لایروبی و رسوب برداری (تخلیه مستمر حوضچه‌ها و زباله گیرها) همچنین رفع گرفتگی انهار در زیر پل‌ها و تقاطع‌ها به دلیل هدایت پسماندها به مقاطع رو بسته از جمله مهمترین اقداماتی است که در طرح مذکور صورت می‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند بر ضرورت انجام عملیاتی همچون آبشویی انهار با استفاده از خودروهای تانکر و یا چاه‌های آب در سطح مناطق همچنین نصب حوضچه و تله‌های زباله‌گیر جهت انتقال ضایعات به انهار شبکه اصلی و انهار نواحی پایین دست تاکید و تصریح کرد: با جمع‌آوری و انتقال به موقع لجن حاصل از ضایعات و لایروبی و انتقال به مراکز تعیین شده امیدواریم در فصل پیش رو و هنگام بارش نزولات آسمانی دیگر شاهد آب گرفتگی معابر و انهار در سطوح مختلف شهر تهران نباشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top