تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/11 - 12:40
کد خبر: 523983

حملات هوایی شدید به لانه تروریست‌ها در ادلب

حملات هوایی شدید به لانه تروریست‌ها در ادلب

ارتش سوریه از صبح امروز با تقویت خطوط دفاعی در شمال استان حماه و دفع حملات تروریست‌ها به مرکز این استان، عقبه تروریست‌ها را در مرکز استان ادلب بیش از پنج بار هدف قرار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پنجمین روز از تحولات سوریه که با دور جدیدی از حملات تروریست‌ها و مخالفان دولت سوریه آغاز شده است، ارتش سوریه چاره کار را در زدن عقبه آن‌ها دیده است.

بنا به گفته مخالفان، جنگنده‌های سوری و روسی از صبح امروز یکشنبه تاکنون شش بار، اهداف تروریستی در شهر ادلب را که یک دهه مرکز مخالفان و تروریست‌های مختلف با ملیت‌های متعدد بوده، هدف حملات هوایی خود قرار دادند.

ارتش سوریه از تقویت خطوط پدافندی در حماه خبر داد

 یک منبع نظامی سوری امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش سوریه شب گذشته در جهت حومه شمالی حماه عملیات انجام داده و خطوط پدافندی خود را با تجهیزات مختلف  تقویت کرده است.

مخالفان و تروریست‌ها دیروز مدعی شدند که ارتش سوریه از شهر حماه عقب نشسته است و در حال تخلیه این شهر که مرکز استانی به همین نام بوده، است.

به گفته منبع مذکور، نیروهای مسلح سوریه توانستند تروریست‌ها را از تعدادی از مناطق بیرون رانده و امنیت آن مناطق را تامین کنند که از مهم ترین آن‌ها قلعه المضیق  و روستای معردس در شمال حماه است.

معردس از جمله مناطقی بود که تروریست‌ها بامداد امروز یکشنبه حوالی ساعت 3، آن را در لیست مناطقی آورده بودند که به اشغال درآمده بود.

شبکه الجزیره قطر شب گذشته به نقل از مخالفان مدعی شد که تروریست‌ها و مخالفان با اشغال شهر خان شیخون در جنوب استان ادلب، این استان را کاملا به اشغال خود درآوردند.

هلاکت بیش از 1000 تروریست در سوریه در 3 روز

تلویزیون سوریه گزارش داد که در ضدحمله ارتش و نیروهای سوریه علیه تروریست‌ها طی سه روز گذشته، هزار نفر از متجاوزین و تروریست‌ها کشته شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top