تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/09/12 - 17:21
کد خبر: 524144

مخبر: باید یک خیزش جدید علمی را در کشور سامان داد

مخبر: باید یک خیزش جدید علمی را در کشور سامان داد

دستیار رهبر معظم انقلاب گفت: امروزه با فناوری‌های جدید، حکمرانی‌ها دچار تغییر شده است‌ و باید یک خیزش جدید علمی را در کشور سامان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در مراسم اهدای جایزه فناوری و حکمرانی دکتر روستاآزاد که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، گفت: امروز ابزارهای قدرت و شیوه حکمرانی در دنیا تغییر کرده و نیروهای توانمند که قدرت حل مساله دارند باید بازیکن اصلی صحنه علم و فناوری در کشور باشند.

وی ضمن تسلیت ایام فاطمیه، با اشاره به تأسیس این جایزه مهم، گفت: اصل جایزه دکتر روستاآزاد کار بسیار مهم و بجایی است و شخصیتی که جایزه به نام وی انتخاب شده می‌تواند موضوع ارتباط حکمرانی و فناوری را نمایندگی کند.

دستیار رهبر معظم انقلاب، زنده‌یاد روستاآزاد را استادی چند وجهی برشمرد که در کنار شایستگی‌های علمی، یکی از وجوه او فعالیت‌های اجتماعی منحصر به فردش بود و تاکید کرد که زنده یاد روستاآزاد از نخستین کسانی بود که شهید رئیسی در زمان تولیت آستان قدس از وی کمک گرفت.

مخبر با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی بعد از انقلاب به کشوری مقتدر در منطقه تبدیل شد، تصریح کرد: اگر زمانی این اقتدار صرفا به دلیل توان نظامی بود، امروز وسیله اقتدار علم و فناوری است.

وی فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص خیزش علمی را نیز در راستای تداوم همین اقتدار برشمرد و گفت: امروزه با فناوری‌های جدید، حکمرانی‌ها دچار تغییر شده است‌ و باید یک خیزش جدید علمی را در کشور سامان داد. تنظیم‌گری از صرف دولت‌ها گرفته شده و از طریق سکوها (پلتفرم‌ها) به جامعه نخبگانی سپرده شده است. به همین دلیل دانشجویان و دانشگاه باید در این مساله پیشرو باشند.

دستیار رهبر معظم انقلاب از دانشجویان خواست بازیکنان اصلی مسائل مربوط به هوش مصنوعی و فناوری‌های جدید باشند چراکه حل مشکلات مختلف کشور از طریق همین جامعه نخبگانی است.

مخبر همچنین تاکید کرد: یکی از دلایلی که برخی مسائل در کشور حل نمی‌شود این است که گاهی افراد و عناصر توانمند که قدرت حل مساله را دارند بازیکن اصلی نیستند و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند باید از ظرفیت عظیم نخبگان در سراسر کشور برای حل مسائل کشور استفاده کرد.

وی وجود نیروی جوان و با انگیزه در تمام جغرافیای ایران را یکی مزیت‌های بزرگ کشور عنوان کرد و افزود: اگرچه مشکلات متعددی داریم اما ظرفیت‌های بزرگی هم برای حل آنها وجود دارد که می‌توان با استفاده از آن‌ها آینده‌ای درخشان را برای ایران رقم زد.

در این مراسم که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و جمع زیادی از مدیران و اساتید دانشگاهی حضور داشتند، جوایز ویژه این رویداد به برگزیدگان اهدا شد.

بر اساس این گزارش جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد از مهرماه سال گذشته به مناسبت بزرگداشت دکتر روستاآزاد، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف آغاز به‌کار کرد و طی فراخوانی از 5 هزار دانشگاه و صدها شرکت دانش‌بنیان برای ارسال طرح‌ها دعوت شد که در نهایت و با داوری آثار، 5 اثر حائز دریافت جایزه شناخته شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top