تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/13 - 14:36
کد خبر: 524227

باید زمینه را برای طرح نقد و مطالبه توسط دانشجو فراهم کنیم

رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در وزارت علوم گفت: باید نقدهای دانشجویان را با گوش جان بشنویم و فضایی را به وجود آوریم که دانشجویان نقد و مطالبه خود را مطرح کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام سید مهدی ساداتی‌نژاد، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست دبیران شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور که در سالن شهید مفتح این وزارتخانه برگزار شد، گفت: در تقویم کشور عناوین و مناسبت‌های مختلفی از دو جنبه «واقعه و تاریخی» و بعد «پیام و نماد» و هدفی که در آن وجود دارد، قرار داده شده است.روز دانشجو از مناسبت‌هایی است که از هر دو بعد «پیام» و «نماد» می‌توان به آن نگاه کرد.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم ادامه داد: از ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ تا امروز، به روز دانشجو، به عنوان نماد و جنبش دانشجویی جامعه ایران نگریسته شده است. دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی ایران و جنبش دانشجویی چه قبل از انقلاب و چه پس از انقلاب تا به امروز فرازها و نشیب‌هایی داشته و اقدامات و جنبه‌های مثبت و تاثیرگذار بسیاری در آن رقم خورده است.

حجت‌الاسلام ساداتی‌نژاد به نقل قولی از شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: ایشان تعبیر بسیار زیبایی داشت که دانشجو را موذن جامعه دانست. دانشجو بخشی از آن جمعیت روشنفکر جامعه است و روشنفکران آژیر خطر جامعه هستند. لذا انتظاری که از فرد فرهیخته و تحصیل کرده داریم بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان متولیان امر اگر قرار باشد دانشجو، موذن باشد باید مناره آن را بسازیم لذا باید امکانات را فراهم کنیم.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم با بیان اینکه باید زمینه را فراهم کنیم که دانشجو مطالبات خود را بازگو و بیان کند، تصریح کرد: باید نقدهای آنان را با گوش جان بشنویم و فضایی را به وجود آوریم که دانشجویان نقد و مطالبه خود را مطرح کنند.

وی با اشاره به روز دانشجو عنوان کرد: مناسبت‌های این چنینی ظرفیت و فرصتی است که باید این ظرفیت را راهبری کنیم.

حجت‌الاسلام ساداتی نژاد در پایان اظهار کرد: امیدواریم با همکاری با دبیران شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور بتوانیم راهبری جریان فرهنگی را در دانشگاه‌ها به طور مطلوب پیش ببریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top