به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجتالاسلام سید مهدی ساداتینژاد، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست دبیران شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور که در سالن شهید مفتح این وزارتخانه برگزار شد، گفت: در تقویم کشور عناوین و مناسبتهای مختلفی از دو جنبه «واقعه و تاریخی» و بعد «پیام و نماد» و هدفی که در آن وجود دارد، قرار داده شده است.روز دانشجو از مناسبتهایی است که از هر دو بعد «پیام» و «نماد» میتوان به آن نگاه کرد.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم ادامه داد: از ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ تا امروز، به روز دانشجو، به عنوان نماد و جنبش دانشجویی جامعه ایران نگریسته شده است. دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی ایران و جنبش دانشجویی چه قبل از انقلاب و چه پس از انقلاب تا به امروز فرازها و نشیبهایی داشته و اقدامات و جنبههای مثبت و تاثیرگذار بسیاری در آن رقم خورده است.
حجتالاسلام ساداتینژاد به نقل قولی از شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: ایشان تعبیر بسیار زیبایی داشت که دانشجو را موذن جامعه دانست. دانشجو بخشی از آن جمعیت روشنفکر جامعه است و روشنفکران آژیر خطر جامعه هستند. لذا انتظاری که از فرد فرهیخته و تحصیل کرده داریم بسیار مهم است.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان متولیان امر اگر قرار باشد دانشجو، موذن باشد باید مناره آن را بسازیم لذا باید امکانات را فراهم کنیم.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم با بیان اینکه باید زمینه را فراهم کنیم که دانشجو مطالبات خود را بازگو و بیان کند، تصریح کرد: باید نقدهای آنان را با گوش جان بشنویم و فضایی را به وجود آوریم که دانشجویان نقد و مطالبه خود را مطرح کنند.
وی با اشاره به روز دانشجو عنوان کرد: مناسبتهای این چنینی ظرفیت و فرصتی است که باید این ظرفیت را راهبری کنیم.
حجتالاسلام ساداتی نژاد در پایان اظهار کرد: امیدواریم با همکاری با دبیران شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور بتوانیم راهبری جریان فرهنگی را در دانشگاهها به طور مطلوب پیش ببریم.