تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/17 - 12:08
کد خبر: 524446

سوریه سقوط کند کل جهان عرب سقوط خواهد کرد

سوریه سقوط کند کل جهان عرب سقوط خواهد کرد

تحلیلگران مصری درباره بحران سوریه و تاثیرات مخرب آن بر کشورهای منطقه و جهان به شدت هشدار دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تحلیلگران مصری درباره خطرناکترین مرحله ای که جهان عرب در دوره معاصر با آن رو به رو است، سخن گفته و سکوت اتحادیه عرب را سئوال برانگیز دانستند.

«مصطفی بکری» تحلیلگر مصری خطاب به اتحادیه عرب گفت: آیا توطئه ای که علیه سوریه جریان دارد، برگزاری جلسه اتحادیه عرب را طلب نمی‌کند، چرا نشست وزراتی یکشنبه درباره سوریه لغو شد.

وی افزود: آیا امت تسلیم طرح نتانیاهو برای ترسیم جدید نقشه جهان عرب و از بین بردن حاکمیت ملی شده است؟ آیا ما تسلیم طرح موسوم به خاورمیانه جدید شده ایم؟

بکری تاکید کرد: اگر سوریه سقوط کند سرآغاز سقوط کل جهان عرب خواهد بود. این خطرناکترین مرحله ای است که در تاریخ معاصری جهان عرب با آن رو به رو است. همه ما تاوان خواهیم داد و نسل های بعدی ما را لعن خواهند کرد.

از سوی دیگر «سمیر فرج» تحلیلگر امور نظامی و راهبردی گفت: اگر گروههای تندرو در سوریه روی کار بیایند به جان هم خواهند افتاد. سوریه با فشار ترکیه وارد یک تونل تاریک خواهد شد.

وی با اشاره به تاثیرات بحران سوریه بر کل منطقه و جهان تاکید کرد: هر بحرانی که در هر نقطه ای از جهان رخ دهد بر دیگر کشورهای دنیا تاثیر می گذارد و بحران سوریه، بر مصر، رژیم اسرائیل ولبنان و کل منطقه تاثیر گذار است.

این تحلیلگر امور راهبردی در ادامه مراتب نگرانی خود را از تحرکات مجدد داعش اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، گروهک های تروریستی و معارضین مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

در همین راستا، ژنرال عباس، وزیر دفاع سوریه پنجشنبه‌ شب گفت که گروه‌های تکفیری از سوی برخی کشورها و طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌شوند که به طور علنی از آنها از نظر نظامی و لجستیکی پشتیبانی می‌کنند.

تحرکات تروریست ها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top