تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/17 - 19:16
کد خبر: 524507

وزیر ارشاد: رهبر انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاه‌ها است

وزیر ارشاد: رهبر انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاه‌ها است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاه‌ها بوده و هستند و تعاملات وی با دانشگاه‌ها تعطیل نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید عباس صالحی عصر شنبه در جمع دانشجویان هرمزگانی ضمن تبریک روز دانشجو، اظهار کرد: خیلی اتفاق‌ها در نسل جوان افتاده است و من خودم به عنوان فردی که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب را دیده‌ام باید بگویم که انصافاً نسل جدید ویژگی‌هایی دارد که نداشتن لکنت زبان در بیان مطالبات یکی از ویژگی‌های آن است.

وی صراحت نسل جدید در گفتگو را ویژگی مثبت نسل جدید دانست و افزود: جریان تکثر اطلاعات فرصتی را برای نسل جوان جهان و ایران به وجود آورده و با وجود آفت‌هایی که دارد باید قدر آن را دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه حتماً باید در موضوعات مختلف دغدغه داشته باشیم، گفت: گفتگو کردن با هم باعث می‌شود که به فهم مشترکی از دغدغه‌ها و راهکارها برسیم.

صالحی با اشاره آیه ۵۳ سوره اسرا گفت: طبق بیان قرآن همه باید با هم قول احسن را داشته باشند و از بهترین واژه‌ها استفاده شود تا طرف مقابل به سو تفاهم نیفتد.

وی با اشاره به نکات مطرح شده توسط دانشجویان در این دیدار عنوان کرد: ما از آزادی بیان ضرری نمی‌بینیم و رهبر معظم انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاه‌ها بوده و هستند و شخص رهبری قبل از انقلاب تعاملات زیادی با دانشجویان داشتند و بعد از انقلاب نیز با تمام دغدغه‌هایی داشتند جلساتشان با دانشگاهیان تعطیل نشد چنانچه ترور رهبر معظم انقلاب در فضای گفتگوی عمومی انجام شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما باید از رهبر معظم انقلاب یاد بگیریم و راحت تر با دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کنیم و از سخنان دانشجویان نترسیم.

وی افزود: آزادی بیان برای یک گروه و یک جناح و یک گرایش نباید باشد و آزادی قبل از بیان، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد.

صالحی با اشاره به دغدغه دانشجویان در رابطه با وضعیت شبکه‌های نمایش خانگی، بیان کرد: به هر دلیلی که بخشی از آن مربوط به صدا و سیما و بخش دیگر مربوط به پلتفرم‌ها و تولیدات خارجی، شبکه نمایش خانگی ایجاد شده و ما باید این مقوله را به عنوان یک ضرورت بپذیریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی سه سال است که مجوز پخش در شبکه نمایش خانگی به ساترا سپرده شده است و ارشاد نقشی در آن دارد و اگر از وضعیت نارضایتی وجود دارد نشان می‌دهد جابه‌جایی ساختار از وزارت ارشاد به صداوسیما نقشی در وضعیت شبکه نمایش خانگی ندارد و باید این مشکل در جای دیگری حل شود.

وی با اشاره به موضوعات مطرح شده در حوزه استان هرمزگان، ادامه داد: اگر به پوشش استان توجه نشود طبیعی است که پوشش‌هایی از جاهای دیگر جای آن را بگیرند.

صالحی، استاندار جدید هرمزگان را مطلع به وضعیت خرده فرهنگ‌های بومی و مهاجر استان معرفی کرد و با اشاره به مسائل دانشگاه فرهنگیان، بیان کرد: با فضای دانشگاه فرهنگیان نا آشنا نیستم و ده‌ها مشکل اساسی در این دانشگاه وجود دارد که ضرورت دارد نشستی استاندار هرمزگان با وزیر علوم و رئیس دفتر رئیس جمهور داشته باشند تا برخی مسائل حل شود.

وی با تاکید بر لزوم رعایت وفاق ملی در دولت، بیان کرد: وفاق یک طرفه نیست بلکه باب مفاعله است و دو طرف دارد بنابراین همانطور که دولت نباید حاشیه بسازد، سلیقه مخالف نیز نباید حاشیه بسازد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top