تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/17 - 20:54
کد خبر: 524521

وزیر فرهنگ:

صراحت بیان ویژگی بارز نسل جوان است

صراحت بیان ویژگی بارز نسل جوان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع دانشجویان هرمزگانی تأکید داشت آزادی قبل از بیان ، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد و این آزادی بیان نباید مختص یک گروه، یک جناح و یک گرایش باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان نماینده دولت عصر شنبه در جمع دانشجویان هرمزگانی ضمن تبریک روز دانشجو، گفت: خیلی اتفاق‌ها در نسل جوان افتاده است و من خودم به عنوان فردی که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب را دیده‌ام باید بگویم که انصافا نسل جدید ویژگی‌هایی دارد که نداشتن لکنت زبان در بیان مطالبات یکی از ویژگی‌های آن است.

وی صراحت نسل جدید در گفتگو را ویژگی مثبت نسل جدید دانست و افزود: جریان تکثر اطلاعات فرصتی را برای نسل جوان جهان و ایران به وجود آورده و با وجود آفت‌هایی که دارد باید قدر آن را دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه حتما باید در موضوعات مختلف دغدغه داشته باشیم، گفت: گفتگو کردن با هم باعث می‌شود که به فهم مشترکی از دغدغه‌ها و راهکارها برسیم.

صالحی با اشاره آیه 53 سوره اسرا گفت: طبق بیان قرآن همه باید با هم قول احسن را داشته باشند و از بهترین واژه‌ها استفاده شود تا طرف مقابل به سو تفاهم نیفتد.

وی با اشاره به نکات مطرح شده توسط دانشجویان در این دیدار عنوان کرد: ما از آزادی بیان ضرری نمی‌بینیم و رهبر معظم انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاه‌ها بوده و هستند و شخص رهبری قبل از انقلاب تعاملات زیادی با دانشجویان داشتند و بعد از انقلاب نیز با تمام دغدغه‌هایی داشتند جلسات‌شان با دانشگاهیان تعطیل نشد چنانچه ترور رهبر معظم انقلاب در فضای گفتگوی عمومی انجام شد.

نماینده دولت ادامه داد: ما باید از رهبر معظم انقلاب یاد بگیریم و راحت تر با دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کنیم و از سخنان دانشجویان نترسیم.

وی افزود: آزادی بیان نباید مختص یک گروه و یک جناح و یک گرایش باشد و آزادی قبل از بیان ، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد.

وزارت ارشاد نقشی در مجوز شبکه نمایش خانگی ندارد

صالحی با اشاره به دغدغه دانشجویان در رابطه با وضعیت شبکه‌های نمایش خانگی، بیان کرد:شبکه نمایش خانگی به دلایلی که بخشی از آن مربوط به صدا و سیما و بخش دیگر مربوط به پلتفرم‌ها و تولیدات خارجی است ایجاد شده و ما باید این مقوله را به عنوان یک ضرورت بپذیریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی سه سال است که مجوز پخش در شبکه‌ نمایش خانگی به ساترا سپرده شده و فرهنگ و ارشاد اسلامی نقشی در آن ندارد و اگر از وضعیت نارضایتی وجود دارد نشان می‌دهد جابه‌جایی ساختار از وزارت ارشاد به صداوسیما نقشی در وضعیت شبکه نمایش خانگی ندارد و باید این مشکل در جای دیگری حل شود.

وی با اشاره به موضوعات مطرح شده در حوزه استان هرمزگان، ادامه داد: اگر به پوشش استان توجه نشود طبیعی است که پوشش‌هایی از جاهای دیگر جای آن را بگیرند.

صالحی استاندار جدید هرمزگان را مطلع به وضعیت خرده فرهنگ‌های بومی و مهاجر استان معرفی کرد و با اشاره به مسائل دانشگاه فرهنگیان،نیز بیان کرد: بعنوان نماینده دولت در این مراسم جلسه‌ای مشترک با حضور استاندار هرمزگان موارد مطرح شده را با وزرای مربوطه مطرح خواهیم کرد.

لازم به ذکر است در این نشست که با عنوان دانشگاه مقاومت باحضور دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های مختلف استان برگزار شد نمایندگان 8 تشکل دانشجویی نظرات و مطالبات خود در حوزه‌های مختلف بویژه فرهنگی را ارائه کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اقتصاد نفتی به مسائل بین‌المللی وابسته است/ تا زمانی که این مسائل بین‌المللی وجود دارد روی نرخ ارز فشار است
حلال‌ترین گناه کبیره به صحن علنی مجلس رسید! +عکس
اسحاقی: آقای همتی کجای سیاست‌های دولت این بود که سفره مردم کوچک شود؟
مگر می‌شود ندانم ۷سال تورم بالای ۴۰درصد چه به روز معیشت مردم می آورد
پزشکیان: مقصر دانستن یکدیگر در شرایط جنگی مشکلی را حل نخواهد کرد
قالیباف: هر کشوری که امنیت خود را برون سپاری کند، محکوم به شکست است
کوچکی نژاد: استیضاح همتی برای کمک به دولت و مردم است
ظهوریان: نداشتن سیاست‌های ارزی دولت برای ما دغدغه ایجاد کرده است
متفکر آزاد: هیچ رویکرد امید آفرینی از سوی آقای همتی ندیدیم
طاهری: سیاست ارزی غلط دولت باعث کاهش رشد تولید شده است
محمد بیگی: همتی یار خوبی برای سلامت مردم نیست
ابراهیمی: سیاست‌های غلط ارزی در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تصویب می‌شود
بیگدلی: خطای همتی تنها نرخ ارز و ارزش پول ملی نیست
عباسپور: افزایش قیمت ارز تولید کنندگان را به زانو درآورده است
پاکمهر : دولت باید تیم قوی در جنگ تمام عیار اقتصادی داشته باشد
درباره شکستن سکوت و واکنش‌ها به آن
معرفی ۱۰ مورد از بهترین برنامه‌های جایگزین گوگلی پلی +لینک
طرح اکران افطار تا سحر در سینماها اجرا خواهد شد
توصیه‌های طب سنتی برای روزه‌داری
تبریک رئیس مجلس بابت حلول ماه رمضان به همتایان اسلامی خود
اینفوگرافیک: توصیه‌های رهبر انقلاب درباره اهمیت ماه مبارک رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top