تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/18 - 09:43
کد خبر: 524556

بیانیه اداره امور سیاسی مخالفان مسلح سوریه درباره تصرف دمشق

 بیانیه اداره امور سیاسی مخالفان مسلح سوریه درباره تصرف دمشق

اداره امور سیاسی مخالفان مسلح سوریه در بیانیه‌ای از کنترل خود بر شهر دمشق و رفتن حکومت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بیانیه اداره امور سیاسی مخالفان مسلح سوریه آمده است که «حکومت بشار اسد سقوط کرد و زندانیان آزاد شدند.» طبق گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، در این بیانیه آمده است: سوریه آزاد شده مشتاق تقویت روابط خود با همه کشورهای برادر و دوست بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک است. ما به دنبال ایفای نقش سازنده در منطقه و جهان برای دستیابی به امنیت و ثبات خواهیم بود.

در بیانیه اداره امور سیاسی مخالفان مسلح سوریه آمده است: آزادی سوریه نشان دهنده آغاز مرحله جدیدی از اصلاحات اقتصادی است. ما اولویت‌هایی را برای توسعه بخش‌های حیاتی، ایجاد فرصت‌های شغلی و تشویق سرمایه گذاری‌های ملی و بین‌المللی تعیین خواهیم کرد.

مخالفان مسلح سوریه همچنین تاکید کردند: سوریه جدید یک کشور قانونی خواهد بود که عزت، عدالت و نهادهایی را تضمین می‌کند که آرمان‌های مردم سوریه را منعکس می‌کند.

در این بیانیه همچنین تاکید شد: ما از همه سوری‌هایی که به دلیل شرایط مجبور به ترک وطن خود شده‌اند می‌خواهیم که بازگردند و در ساختن آینده کشور سهیم باشند. ما برای ایجاد شرایط مناسب و تضمین یک محیط امن و پایدار برای بازگشت آنها تلاش خواهیم کرد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که مخالفان مسلح پس از پیشروی‌های چند روز اخیر خود که ابتدا از حلب آغاز شد و به حماه رسید، روز شنبه از جنوب سوریه حرکت خود را به سمت دمشق آغاز کردند و صبح یکشنبه وارد پایتخت سوریه و بر آن مسلط شدند.

وبگاه قطری العربی الجدید گزارش داد مخالفان مسلح پس از اینکه توانستند در شب‌های شنبه و یکشنبه از چندین محور وارد اکثر محله‌های شهر حمص شوند، در ساعات گذشته دمشق نیز شاهد تحولات سریعی بود به طوری‌که نیروهای مخالفات بدون هیچ نشانه‌ای از استقرار ارتش سوریه وارد پایتخت شدند.

ادعا شده «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه از طریق فرودگاه بین‌المللی دمشق که توسط ارتش و نیروهای امنیتی تخلیه شده بود، سوریه را ترک کرد. هنوز مقصد اسد مشخص نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آلرژی یا سرماخوردگی؛ تشخیص علائم در کودکان
امنیت خانواده‌ها را هم می‌گیرد
ازدواج کمتر، جدایی کمتر
دفاع از ایران زن و مرد نمی‌شناسد
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ اعلام شد
پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم کشتی آزاد زیر ۲۳ سال ایران در جهان
۴۰ درصد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران مجردند!
تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام در پذیرش رشته‌های بدون کنکور تا اول آبان
نامزد ریاست‌جمهوری فرانسه خواستار کناره‌گیری مکرون شد
هدف گذاری ۳۳ هزار تولد در «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
اولویت کاخ الیزه باید شنیدن مطالبات دانش آموزان باشد
آمریکایی‌ها زلنسکی را یک گدای مزاحم می‌دانند
روند کلی بازار همچنان نزولی است
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی؛ مرخصی نظامیان لغو شد
رهبر شهید و دغدغه‌ای به نام کتابخوانی
ویژگی‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور؛ ۹ قابلیت کاربردی و مهم
مزایای لباس دوبنده در کارگاه های آموزشی
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top