تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/18 - 12:41
کد خبر: 524577

تخریب و سوراخ کردن قبور شهدا در بهشت زهرا(س)!؟+عکس

تخریب و سوراخ کردن قبور شهدا در بهشت زهرا(س)!؟+عکس

سازمان بهشت زهرا (س) تهران، در حالی که بعد از گذشت ۲ سال هنوز نتوانسته است قطعه ۵۰ گلزار شهدای بهشت زهرا را که اقدام به یکسان سازی نموده تکمیل کند، چند ماه قبل در قطعه ۲۴ گلزار شهدا تلاش کرد تا با کلنگ به جان قبور شهدا بیفتد که با اعتراض و شکایت خانواده شهدا همراه شد و پس از آن بعد از چند ماه سکوت،بار دیگر اقدام به یکسان سازی قبور شهدا در قطعه ۲۸ نموده که نتیجه آن شکستن و سوراخ شدن قبور شهدا شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که بعد از گذشت 2 سال هنوز نتوانسته است قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهرا را که اقدام به یکسان سازی نموده تکمیل کند، چند ماه قبل در قطعه 24 گلزار شهدا تلاش کرد تا با کلنگ به جان قبور شهدا بیفتد  که با اعتراض و شکایت خانواده شهدا همراه شد و پس از آن بعد از چند ماه سکوت،بار دیگر  اقدام به یکسان سازی قبور شهدا در قطعه 28  نموده که نتیجه آن شکستن و سوراخ شدن قبور شهدا شده است.

طرح یکسان سازی مزار شهدا چیست؟

یکسان سازی و ساماندهی مزار شهدای کشور با مصوبه دولت خاتمی شروع شد، که به دلیل حواشی ای همچون جابه جایی قبور، بیرون زدن استخوان های شهدا، بردن لودر در میان قبور، از بین رفتن فضای معنوی و ... با اعتراض فراوان بسیاری از خانواده شهدا و فعالین فرهنگی مواجه شد و با گرفتن حکم دیوان عدالت اداری در سال ۱۳۹۰ مبنی بر اینکه بدون رضایت رسمی خانواده شهدا نمی شود دست به قبور شهدا زد و با شکایت و برگزاری تجمعات متعدد طرح متوقف شد.

نظر رهبر معظم انقلاب درباره یکسان سازی مزار شهدا

رهبر معظم انقلاب نیز پس از زیارت مزار شهدای بهشت زهرا تهران در  سال 1397خصوص این طرح فرمودند: یکی از کار‌های غلطی که بعضی از مدیران گلزار‌های شهدا انجام می‌دهند، یکسان‌سازی قبور شهدا است. این [جا]خوب است؛ همین درست است، بیایند صاحبان این شهدا، پدرانشان، مادرانشان، فرزندانشان، همسرانشان، علامتی داشته باشند، عکسی داشته باشند، این خوب است، زیبایی هر جایی و هر چیزی به حَسَب خودش است؛ زیبایی انسان، زیبایی باغ، زیبایی قبرستان، زیبایی هر چیزی را باید به حَسَب خودش محاسبه کنیم.

بهسازی یا یکسان سازی؟

مدیران گلزار های شهدا بار‌ها گفته‌اند که منظور از ساماندهی گلزار شهدا در واقع بهینه سازی فضای گلزار‌ها و رسیدگی به معابر آن بوده است، اما تغییر در نام طرح تاثیری در بهبود سیستم اجرایی آن ندارد و این طرح سال‌هاست به دلیل غفلت مسئولین وعدم رضایت خانواده شهدا، از اتفاقات ناخوشایند گلزار شهدا به حساب می‌آید و با وجود اعتراض به اجرای این طرح، مسئولان تلاشی برای تغییر تصمیمات غیرکارشناسی و غیرتخصصی خود نداشتند و طرح را بدون برنامه و بدون ملاحظه خانواده شهدا، در شهر‌های بزرگی، چون تبریز، کرمان، قم، مشهد پیش بردند و حتی جواب مشخصی برای این اقدام نسنجیده و بی برنامه ندارند و پاسخگوی احساسات جریحه‌دار شده مردم و خانواده شهدا نیستند؛ مزار شهدا حریم شخصی خانواده شهدا است وتغییر در آن، تعرض و بی احترامی به شهدا وهتک حرمت خانواده‌های آنان محسوب می‌شود.

حکم توقف یکسان سازی مزار شهدا

در جریان ساماندهی قطعه 24 گلزار شهدا تعدادی از خانواده شهدا با شکایت نسبت به اجرای این طرح دستور توقف طرح را گرفته اند اما سازمان بهشت  زهرا بی توجه به دستور قضایی همچنان مشغول کار است.

نکته حائز اهمیت در یکسان سازی مزار شهدا در این برهه زمانی این است که این بار مدیران بهشت زهرا (س) علنا اعلام می می کنند که رضایت رهبر انقلاب را گرفته اند و به خانواده شهدا می گویند نامه رهبری در دفترمان است اگر می خواهید بیایید و ببینید که رهبری خودشان اجازه داده اند که ما اینجا را یکسان سازی کنیم. و اینگونه خانواده شهدا را ساکت می کنند.

حال، اتفاق وحشتناکی که در قطعه 28 گلزار شهدا افتاده و تخریب ها و سوراخ شدن های قبور شهدا دل هر ارادتمند به شهدا را به درد می آورد چه رسد به خانواده درجه یک شهید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
زلزله ۴.۷ ریشتری خراسان رضوی را لرزاند
فرانسه: دو دیپلمات ایران در روزهای آینده اخراج می‌شوند
گزارش واشنگتن پست از اختلاف نظر ترامپ و ونس درباره ایران
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
امارات: فعالیت‌های تجاری با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود
چرا نوجوانان بیشتر هیجانی هستند؟
اولین مدال طلای کشتی فرنگی جوانان دشت شد/ کشتی‌گیر ایران ضربه فنی شد!
برنامه بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا
عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت براساس اولویت‌های کشور
اطلاعیه ثبت احوال برای عکس‌دار کردن شناسنامه داوطلبان کنکور
مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز "حضوری" سال تحصیلی جدید
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟
تثبیت مالکیت ۴۵ هزار ملک آموزش و پرورش در دستور کار
ایران، قربانی اقدامات تجاوزکارانه و حملات نظامی بوده است
راهنمای جامع خرید بهترین دوربین سونی؛ از عکاسی حرفه ای تا تولید محتوا با شرکت اطمینان
قبل از ثبت‌نام در کلاس نقاشی به این ۷ نکته توجه کنید
راهنمای خرید مودم ADSL؛ هر آنچه قبل از خرید باید بدانید
چگونه دوده را از روی فرش پاک کنیم؟
معرفی ۸ بازی سرگرم کننده برای تقویت حافظه شنیداری کودک
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top