تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/21 - 09:18
کد خبر: 524813

مالیات خانه‌های لوکس تعیین شد

مالیات خانه‌های لوکس تعیین شد

مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای ضمن تعیین مالیات خانه‌های لوکس، مقرر کرد که زمان پرداخت این مالیات حداکثر تا پایان بهمن سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز و در جریان بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، بند (ح) تبصره ۱ لایحه بودجه را تصویب کردند.

طبق این مصوبه، زمین‌های دارای کاربری مسکونی که ارزش آنها بیش از سیصد میلیارد (۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال باشد و زمین‌های فاقد اعیانی دارای کاربری اداری، تجاری و واحدهای مسکونی که ارزش هر یک از آنها بیش از پانصد میلیارد (۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال باشد مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات به میزان دو در هزار می‌شوند. این مالیات بر عهده شخصی است که در ابتدای سال ۱۴۰۴ مالک املاک فوق بوده است.

واحدهای مسکونی در حال ساخت، مشمول این مالیات و همچنین واحدهای مسکونی افرادی که مالک تنها یک واحد مسکونی هستند مشروط به تداوم مالکیت در ۱۰ سال گذشته تا سقف دو برابر فوق الذکر مشمول این مالیات نمی‌باشد. واحدهای مسکونی غیرمجاز تا زمان دریافت پروانه ساخت یا اجرای حکم کمیسیون‌های موضوع مواد (۹۹) و (۱۰۰) قانون شهرداری مصوب ۱۱/ ۴/ ۱۳۳۴ حسب مورد مشمول جریمه‌ای معادل دو برابر مالیات واحدهای مسکونی مجاز موضوع این بند می‌باشند. پرداخت جریمه مزبور هیچ‌گونه حق مکتسبه‌ای برای دارندگان واحدهای غیرمجاز ایجاد نخواهد نمود.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مکلفند با رعایت قوانین مالیاتی، مالیات سالانه مربوط به هر یک از زمین‌ها و واحدهای مسکونی تحت تملک خود و فرزندان کمتر از ۱۸ سال و محجور تحت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن سال ۱۴۰۴ پرداخت نمایند. ثبت نقل و انتقال املاکی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است، قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال شامل مالیات بر دارایی، نقل‌وانتقال قطعی و اجاره ممنوع است. متخلف از حکم این بند در پرداخت مالیات متعلقه مسئولیت تضامنی دارد.

مالیات تعیین‌شده در اجرای حکم این بند قطعی است و اعتراض اشخاص در اجرای تبصره (۱) ماده (۲۱۶) قانون مالیات‌های مستقیم قابل رسیدگی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشداری که جدی گرفته نشد / سازمان برنامه به دولت قبل: تک نرخی کردن ارز در تحریم، تولید را نابود می‌کند
کاهش محسوس سهم خانوار از تسهیلات شبکه بانکی
پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی‌مانده در ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفتند
ترامپ ضربه فنی شد / چرا هم حزبی‌های ترامپ علیه او رای دادند؟
انتظار داشتم با اشرافی که به مسائل دارید دعوت به گفتگوی دوطرفه را بپذیرید
حزب الله جنگنده و پهپاد متجاوز صهیونیستی را از آسمان لبنان فراری داد
فرانس ۲۴: نفت ۱۰۰ دلاری و بحران جهانی غذا در راه است
لوموند: ایران بارها آمریکا را تحقیر کرده است
پاسخ قاطع حزب‌الله با ۳۲ عملیات در یک روز؛ تنها در میدان پاسخ می‌دهیم
«مادلین دین» نماینده دموکرات: ترامپ با تحریک نتانیاهو به ایران حمله کرد
سایپا و پارس‌خودرو قربانی انحصار شدند
جنگ با پوشش آتش‌بس
خطای محاسباتیِ تیم مذاکره ایرانی در کجاست؟
عذرخواهی صدا و سیما بابت پخش ناقص بخشی از پیام مکتوب رهبر انقلاب
رضایی: لبنان جزو لاینفک هرگونه توافق و آتش‌بس است
امروز آنچه امام می‌گوید عین خواست مردم است
ادعای نتانیاهو: مسیر دیپلماسی با لبنان را ترجیح می‌دهیم
فیلم | خضریان: مردم، مهمترین ظرفیت بازدارندگی در مقابل دشمن هستند
 روانبخش: ۶۰۰ ملوان آمریکایی در آتش‌سوزی ناو جرالد فورد خسارت دیدند
رهبر ما بر دل‌ها حکومت می‌کرد
آسیب ۶ میلیارد یورویی فرانسه از جنگ آمریکا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top