تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/22 - 08:35
کد خبر: 524899

عقب‌نشینی اولین گروه از ارتش اسرائیل از جنوب لبنان

عقب‌نشینی اولین گروه از ارتش اسرائیل از جنوب لبنان

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیه‌ای از خروج اولین دسته از نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان طبق توافق آتش‌بس ۶۰ روزه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل اولین عقب‌نشینی خود از یک شهرک در جنوب لبنان را انجام داده است. آمریکا اشاره کرد که نیروهای ارتش لبنان جایگزین نیروهای اسرائیلی شده‌اند.

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیه‌ای اعلام کرد که ژنرال «اریک کوریلا»، فرمانده سنتکام، امروز در محل اجرا و نظارت بر اولین عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی و جایگزینی نیروهای ارتش لبنان به جای آنها در شهرک «الخیام» لبنان در چارچوب توافقنامه‌ آتش‌بس حضور داشت.

این بیانیه به نقل از کوریلا می‌گوید: «این یک گام اولیه و مهم در اجرای توقف دائم درگیری‌ها است و زمینه‌ی پیشرفت‌های بیشتر را فراهم می‌کند.

به گفته‌ی سنتکام، کوریلا در بیروت با ژنرال «ژوزف عون»، فرمانده ارتش لبنان دیدار کرد و در مورد وضعیت امنیتی فعلی و متغیر در سوریه، تأثیر آن بر ثبات منطقه و راه‌های تقویت همکاری نظامی بین ارتش لبنان و فرماندهی مرکزی آمریکا گفت‌وگو کردند.

از سوی دیگر «نجیب میقاتی»، نخست‌وزیر دولت موقت لبنان، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «استقرار یگان‌های ارتش در مناطق الخیام و مرجعیون امروز، گامی اساسی برای تقویت حضور ارتش در جنوب و اجرای قطعنامه‌ی آتش‌بس است».

او همچنین از اسرائیل خواست تا به «نقض‌های آتش‌بس» که روز گذشته به کشته و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان منجر شد، پایان دهد و تأکید کرد :«نیاز است که اسرائیل به‌طور کامل از تمام مناطق اشغالی عقب‌نشینی کند».

از سوی دیگر، ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که لشکر هفتم این رژیم «مأموریت خود را در الخیام در جنوب لبنان به پایان رسانده است».

در این بیانیه آمده است: «مطابق با توافقنامه‌ آتش‌بس و با هماهنگی آمریکا، سربازان ارتش لبنان به‌طور مشترک با سربازان یونیفیل (نیروی حافظ صلح سازمان ملل متحد در جنوب لبنان) در منطقه مستقر می‌شوند».

طبق توافق آتش‌بس در تاریخ 27 نوامبر (هفت آذر) نیروهای اشغالگر اسرائیلی باید ظرف دو ماه از جنوب لبنان خارج شوند؛ بر اساس این توافق، کمیته‌ای پنج‌جانبه بر اجرای مفاد توافقنامه و رسیدگی به تخلفات گزارش‌شده توسط هر یک از طرفین نظارت خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زیبایی صورت به قیمت جان زن تهرانی تمام شد
عراقچی ماه رمضان را به همتایان مسلمان خود تبریک گفت
اعمال شب اول ماه رمضان و نیت روزه
قصه‌گویی با وضو
تغییر استاندارد زیبایی در زنان
خانواده عاملی مهم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی
شهادت ۲ بسیجی طرح امنیت در سراوان+ عکس
۱۳۰ تن از محکومین ایرانی در عراق به داخل کشور منتقل شدند
آماده امضای قرارداد معدنی هستیم
پرداخت ۶۳ همت به طرح مسکن مهر توسط دولت چهاردهم
ماه رمضان فصل اخذ امتحان از دانش‌آموزان نیست
عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امشب پرداخت می‌شود
ضرورت حمایت دولت از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
خوشحالم انتخابات فوتبال در فضایی آرام برگزار شد
پایان اعزام راهیان‌نور دانشجویی
افشای طرح خطرناک اسرائیل برای تجزیه سوریه
بررسی اختلاف بین بانک مرکزی ایران و کره جنوبی دردستورکارمجلس
مواضع رهبر انقلاب درباره «ریشه» و «علاج» جنگ اوکراین
سحر و افطار تلویزیون به چه مجریانی سپرده شد؟
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال - النصر عربستان
پاسخ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به گستاخی وزیر خارجه ترکیه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top