تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/22 - 11:14
کد خبر: 524905

شرط همکاری روسیه در زمینه خلع سلاح هسته‌ای

شرط همکاری روسیه در زمینه خلع سلاح هسته‌ای

معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه درخواست تایید سفیر جدید به آمریکا ارسال شده، تاکید کرد: ادامه همکاری در زمینه خلع سلاح هسته‌ای با کشورهای غیر دوست مسکو، از لحاظ سیاسی غیرقابل قبول است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»

 سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که مسکو درخواستی برای تایید اولیه نامزدی سفیر جدید خود در  ایالات متحده آمریکا ارسال کرده است. این دیپلمات جزئیات دیگری ارائه نکرد.

پیش از این روزنامه کامرسانت گزارش داده بود که الکساندر دارچیف، مدیر بخش آمریکای شمالی وزارت امور خارجه احتمالاً ممکن است به عنوان سفیر جدید فدراسیون روسیه در ایالات متحده منصوب شود. خود این وزارتخانه به دلیل محدودیت های قانونی از اظهار نظر علنی در مورد این اطلاعات خودداری کرده است.

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن کار خود در این سمت را در اوایل ماه اکتبر به پایان رساند و به روسیه بازگشت. وی از 21 آگوست سال 2017 این سمت را برعهده داشت.

همکاری برای خلع سلاح هسته‌ای با کشورهای غیر دوست غیرقابل قبول است

سرگئی ریابکوف همچنین در نشست عمومی دومای دولتی روسیه تاکید کرد که همکاری بیشتر در زمینه خلع سلاح هسته‌ای با کشورهای غیر دوست با فدراسیون روسیه از لحاظ سیاسی غیرقابل قبول است.

معاون وزیر خارجه روسیه در این باره توضیح داد: «مسلماً امروز این توافقنامه و پروتکل آن کاملاً منسوخ شده است. همکاری بیشتر در زمینه خلع سلاح هسته‌ای با کشورهایی که سیاست ضد روسی را دنبال کرده و بسیار تهاجمی عمل می کنند، به دشمنان ما سلاح می رسانند، نه تنها نامربوط، بلکه از نظر سیاسی نیز غیرقابل قبول شده است.»

وی همچنین تاکید کرد که روسیه نمی تواند در هیچ زمینه ای به کشورهای متخاصم از جمله در موضوع ایمنی هسته‌ای و تشعشعات وابسته باشد.

یک روز قبل، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه یادآور شد که این کشور دکترین هسته‌ای خود را تشدید نکرده، بلکه در حال بهبود آن است. وی افزود که کشور اکنون نیازمند تولید بیشتر سامانه موشکی اورشنیک است. به گفته وی، تعداد کافی از چنین تسلیحات مدرن عملا جایگزین استفاده از سلاح‌های هسته‌ای خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس
عضو مجلس مشاوران ژاپن پس از مشاهده جنایت میناب قول پیگیری داد
فیلم | دولت آمریکا باید متوجه شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد شرکت‌های آمریکایی از جنوب خلیج‌فارس، ممکن است از بین برود!
لیلا کشاورزدر مالزی با کیف مدرسه نمادین به یاد کودکان میناب
پیروزی در میدان و تلاش نفوذی‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top