تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/09/26 - 16:18
کد خبر: 525198

بایدن: به من افتخار کنید!

بایدن: به من افتخار کنید!

بایدن در جریان مراسمی جهت تقدیر از اعضای حزب دموکرات،‌ دوران ریاست‌جمهوری خود را رضایت‌بخش توصیف و از عملکرد خود در این دوران ابراز رضایت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جو بایدن،‌ رئیس جمهور فعلی آمریکا با حضور در مراسمی در واشنگتن‌دی‌سی ضمن قدردانی از حامیان خود، از نحوه عملکردش در دوره چهار ساله ریاست‌جمهوری‌اش ابراز رضایت کرد.

به گزارش ای‌بی‌سی‌ نیوز، بایدن در اظهاراتی عنوان کرد:‌ تنها موضوع مهمی که من همیشه در جریان ارائه خدمات عمومی به ویژه ریاست‌جمهوری به آن اعتقاد دارم،‌ پاسخ به این سوال است که آیا اداره کشورمان را در وضعیت و شرایط بهتری نسبت به زمانی که این مسوولیت را برعهده گرفتیم، ترک می‌کنیم.

بایدن در ادامه عنوان کرد: امروز با تمام وجودم به این سوال با یک بله محکم و قاطعانه پاسخ می‌دهم. همه شمایی که امروز اینجا هستید،‌ باید به این موضوع که اداره آمریکا را در مکانی بهتر از چهار سال پیش ترک می‌کنیم،‌ افتخار کنید.

بایدن در حمایت از اقدامات و عملکرد چهار ساله‌اش به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که شاید بسیاری از اقداماتی که انجام داده است تا مدت‌ها از سوی مردم آمریکا احساس نشود.
هم بایدن و هم کامالا هریس،‌ معاون وی و نامزد نهایی حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر آمریکا از حمایت‌ اعضای حزب دموکرات در این مدت قدردانی کردند و از آنها خواستند تا همچنان اعتقادات خود را در این راه حفظ نمایند.

بایدن ضمن اشاره به شکست دموکرات‌ها در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری و همچنین تسلط جمهوری‌خواهان بر دو مجلس سنا و نمایندگان آمریکا عنوان کرد:‌ هرگز تسلیم نشوید. ایمان خود را حفظ کنید و بدانید که اقداماتی که ما انجام می‌دهیم بسیار مهم است. کشور شدیدا به شما نیاز دارد.

در این سخنرانی،‌هریس نیز بابت فعالیت‌های خستگی‌ناپذیر اعضای حزب در کمپین انتخابات ریاست‌جمهوری‌اش تشکر کرد و با تاکید بر ادامه دادن راه خطاب به هم‌حزبی‌هایش بیان کرد:‌ ما شکست‌ناپذیر و قوی هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top