تاریخ انتشار: جمعه 1403/09/30 - 10:04
کد خبر: 525527

گوترش: تمامیت ارضی سوریه باید حفظ و تجاوزات فورا متوقف شود

گوترش: تمامیت ارضی سوریه باید حفظ و تجاوزات فورا متوقف شود

دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد و این حملات را نقض حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور خواند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به‌دنبال تداوم حملات رژیم صهیونیستی به سوریه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار توقف فوری این حملات شد.

گوترش دراین‌باره گفت: حاکمیت، یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه باید به طور کامل احیا شود و تمام اقدامات تجاوزکارانه باید به قید فوریت متوقف شده و پایان یابد.

پس از سقوط دمشق در پی حمله شورشیان مسلح و گروه‌های تروریستی «هیئت تحریر الشام» در اوایل ماه جاری، رژیم صهیونیستی با فرصت‌طلبی از اوضاع آشفته پس از اقدامات گروه‌های تروریستی در این کشور، حملات هوایی گسترده‌ای را علیه سوریه از جمله دمشق ترتیب داده است.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: بگذارید شفاف بگویم؛ «هیچ نیروی نظامی غیر از صلح‌بانان سازمان ملل متحد نباید در منطقه حائل حضور داشته باشند، نقطه سرخط»؛ اسرائیل و سوریه باید به مفاد توافقنامه توقف درگیری ۱۹۷۴ پایبند بمانند.

گوترش همچنین اضافه کرد که سازمان ملل متحد روی فراهم کردن شرایط برای انتقال «جامع، معتبر و صلح‌آمیز» قدرت سیاسی در سوریه و رساندن سریع کمک‌های بشردوستانه به نیازمندان این کشور تمرکز کرده است.

وی افزود: این لحظه‌ای سرنوشت‌ساز است. لحظه آمیخته با امید، لحظه‌ای تاریخی اما در عین حال به شدت مبهم؛ با این حال، جامعه بین‌الملل موظف است تا در کنار مردم سوریه بماند. آینده سوریه باید به دست مردم این کشور و با حمایت همه ما ساخته شود.

اظهارات گوترش در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی در گزارش‌هایی نوشته‌اند که «ارتش اسرائیل در صدد حضور طولانی در اراضی سوریه است.» بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به‌تازگی به طور تلویحی اشاره کرد که این رژیم اشغال اراضی سوریه را تا پایان سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top