تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/02 - 18:55
کد خبر: 525708

راه‌اندازی انجمن هوش مصنوعی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

راه‌اندازی انجمن هوش مصنوعی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

مشاور معاون وزیر بهداشت در امور نخبگان و انجمن‌های علمی گفت: انجمن هوش مصنوعی در همه دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر محمد نوروزی در مورد اهمیت هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی دریچه‌ای از فرصت‌های بی‌نظیر را به روی ما گشوده و ما را در آستانه جهش یا سقوط قرار داده است.

وی با تاکید بر اینکه در نظر داریم با همکاری دانشجویان، انجمن‌های هوش مصنوعی را در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه‌اندازی کنیم، اظهار کرد: سیاست‌های دولت‌ها در این زمینه باید تسهیل‌کننده و حمایت‌کننده باشند، سیاست فیلترینگ، نه تنها ناکارآمد است بلکه مانع رشد کشور در حوزه فناوری‌های نوین و تعامل با جامعه علمی بین‌المللی نیز می‌شود.

مشاور معاون وزیر بهداشت در امور نخبگان و انجمن‌های علمی تاکید کرد: هوش مصنوعی یکی از مهم‌ترین فناوری‌های قرن حاضر است که با تحولات چشمگیری همراه بوده است. این فناوری دریچه‌ای از فرصت‌های بی‌نظیر را به روی ما گشوده و ما را در آستانه جهش یا سقوط قرار داده است، اگر در توسعه این فناوری در کشور تعلل کنیم آسیب‌های جبران‌ناپذیری متحمل خواهیم شد. از این رو، اهمیت این فناوری به هیچ وجه قابل انکار نیست و نیازمند توجه ویژه‌ای است.

نوروزی افزود: ما در نظر داریم با همکاری دانشجویان، انجمن‌های هوش مصنوعی را در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه‌اندازی کنیم. این انجمن‌ها بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربه، انجام پژوهش‌های نوین و توسعه کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در علوم پزشکی فراهم خواهند کرد.

مشاور معاون وزیر در امور نخبگان و انجمن های علمی اظهار کرد: دانشجویان و انجمن‌های علمی نقش حیاتی در توسعه و پیشرفت هوش مصنوعی دارند. آنها با نوآوری و پژوهش‌های خود می‌توانند مرزهای دانش را جابجا کنند و به پیشرفت کشور کمک کنند. از همه دانشجویان عزیز دعوت می‌کنم در این مسیر قدم بگذارند و آینده‌ای روشن برای کشور رقم بزنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top