تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/05 - 01:24
کد خبر: 525995

تشکیل جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره برگزاری مراسم سالگرد سردار سلیمانی

تشکیل جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره برگزاری مراسم سالگرد سردار سلیمانی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی آخرین تمهیدات پیش‌بینی شده جهت تامین امنیت برگزاری پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، ابراهیم رضایی در تشریح جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با موضوع امنیت مراسم سالگرد شهید سلیمانی، گفت: جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی آخرین تمهیدات پیش‌بینی شده جهت تامین امنیت مراسم یا مراسم‌های پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، استاندار کرمان و جمعی از مسئولین این استان، نمایندگان و مسئولانی از نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، سپاه قدس، ارتش و برخی نهاد‌های دیگر در کمیسیون برگزار شد.

وی توضیح داد: در این جلسه استاندار کرمان و معاون امنیتی و انتظامی گزارشی از تمهیدات اندیشیده شده برای مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان و طرحی که برای تامین امنیت مراسم شهید سلیمانی در دست اجرا دارند را تشریح کردند.

رضایی ادامه داد: معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گزارشی از هماهنگی‌هایی که برای وحدت فرماندهی در مراسم‌های شهید سالگرد شهید سلیمانی ایجاد شده و از تقسیم کاری که در این زمینه ایجاد شده است، ارائه داد.

وی بیان کرد: از همه ظرفیت‌ها برای تامین امنیت زائران شهید سلیمانی و شرکت‌کنندگان در مراسم و مراسم‌های پنجمین سالگرد شهید سلیمانی استفاده خواهد شد و تدابیر لازم در این زمینه در بخش‌های مختلف کشور و تقسیم کار لازم در این زمینه انجام گرفته است. کار‌ها و اقدامات در سه محور اطلاعاتی، عملیاتی و حفاظتی در دست انجام است و انتظار داریم که مراسم شهید سلیمانی به عنوان محور وحدت ملی در کشور و به عنوان سردار ملی و جاوید ایران، ان‌شاءالله امسال در کمال امنیت و آرامش برگزار می‌شود.

رضایی اظهار کرد: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت که در این ایام باید دستگاه‌های اطلاعاتی پیش‌دستانه عمل کنند و در واقع برای جلوگیری از اقدامات احتمالی تدبیر کنند و دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت کشور با دقت به وظایف خودشان در این زمینه‌ها عمل کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top