تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/10/05 - 20:34
کد خبر: 526062

افزایش مراجعات اورژانس به دلیل مشکلات تنفسی در پی آلودگی هوا

افزایش مراجعات اورژانس به دلیل مشکلات تنفسی در پی آلودگی هوا

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به ناسالم بودن هوای تهران برای همه گروه‌ها، گفت: در بعضی از کلانشهرها تعداد مراجعین به خاطر مشکلات تنفسی بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، عباس شاهسونی، رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان این که در 21 ایستگاه کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد، اظهار کرد: در حال حاضر هوای تهران در شرایط بسیار ناسالم است و در ایستگاه‌های منطقه 11 و 19 شاخص کیفیت هوا بالاتر از 200، بنفش رنگ و در وضعیت بسیار ناسالم است. در این شرایط افزایش قابل توجه بیماری‌های قلبی و عروقی یا ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان و افزایش قابل توجه علائم تنفسی در کل جمعیت رخ می‌دهد.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از هر گونه فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب و افراد دیگر نیز باید از فعالیت های طولانی و سنگین خارج از منزل پرهیز کنند.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در ادامه استفاده از ماسک‌های مناسب و استاندارد برای گروه های آسیب پذیر را توصیه کرد.

وی یادآور شد: طبق آمار اورژانس کشور از اول تا سوم دی ماه 1403 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در کلانشهرهای کشور به طور میانگین تعداد مراجعین به اورژانس‌های مراکز درمانی دولتی بعلت مشکلات تنفسی 37 درصد افزایش یافته است و در مجموع تعداد مراجعین به علت مشکلات قلبی و تنفسی 23 درصد افزایش داشته است.

به گفته رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در بعضی از کلانشهرها تعداد مراجعین به خاطر مشکلات تنفسی بیش از 50 درصد افزایش یافته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top