تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/09 - 12:22
کد خبر: 526283

مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی هیات امنایی می‌شوند

 مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی هیات امنایی می‌شوند

معاون وزیر کار با اشاره به تاسیس ۱۰۰ مرکز آموزشی بخش خصوصی در کنار بنگاه های اقتصادی تا پایان دی گفت: تلاش داریم از طریق قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی، مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی به هیات امنایی تبدیل شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ غلامحسین محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به اهمیت مهارت آموزی گفت: برای نهادینه شدن «نهضت مهارت آموزی» در یک جریان ملی تا پایان دی ماه امسال با مشارکت بخش خصوصی 100 مرکز آموزشی در کنار بنگاه‌های اقتصادی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: تلاش داریم از طریق قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی، مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی به هیات امنایی تبدیل شوند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور هدف از این اقدام را تقاضا محور شدن آموزش های مهارتی و توسعه زیرساخت های مراکز آموزشی عنوان کرد و گفت: این برنامه ریزی زمینه ای برای افزایش کمی و کیفی آموزش های فنی و حرفه ای خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه  در دورانی کشور با یک شیدایی و آفت مدرک گرایی و عدم تناسب عرضه و تقاضا در بازار کسب و کار مواجه بود؛ در آن زمان مدرک تحصیلی ملاک شایستگی افراد را رقم می زند و مهارت افراد با مدرک دانشگاهی سنجیده می‌شد   گفت:  امروز شرکت های بزرگ در دنیا به مهارت افراد، اهمیت ویژه می‌دهند و در سال‌های اخیر در ایران نیز این روند مورد بازنگری قرار گرفته و بازار کار متعلق به افرادِ دارای مهارت نه افرادِ برخوردار از مدرک تحصیلی است.

وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای متولی آموزش‌های غیررسمی در کشور است، تصریح کرد: شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی در سال 1396 به عنوان نهاد بالادستی این آموزش ها جهت هماهنگی در سیاستگذاری، تنظیم گری و راهبری نظام آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی و برقراری تعامل بین دستگاه‌های مجری ایجاد شده است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه، مهارت نیاز به مشارکت جدی همه اجزای زیست بوم اقتصادی، اجتماعی و آموزشی دارد، خاطرنشان کرد: نظام اشتغال تک پارامتری نیست و فقط به مهارت افراد بستگی ندارد و به پارامترهای دیگر مانند حقوق و دستمزد، سختی کار و ... نیز وابسته است و به همین دلیل طرفداران رشته‌های صنعتی دارای شیب منفی نسبت رشته‌های خدماتی است.

محمدی، 700 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، بیش از 4300 مرکز جوار و بین کارگاهی، 45 هزار آموزشگاه آزاد و فعالیت بیش از 20 هزار آموزشگاه، 12 میلیون مترمربع فضا، بیش از 12 نفر نیروی انسانی و ... را از ظرفیت‌های این سازمان در تربیت نیروی انسانی ماهر برشمرد و افزود: با رصد اشتغال کارآموزان به این برآورد رسیدیم که بیش از 50 درصد افراد با مهارتی که از این طریق آموزش‌ کسب کرده اند، موفق شدند به سر کار بروند.

وی ادامه داد: اکنون بسیاری از شهرک‌های صنعتی مشکل جذب نیروی ماهر دارند که نشان می دهد شغل وجود دارد ولی نیروی انسانی ماهر برای انجام آن تربیت نشده است.

معاون وزیر تعاون تصریح کرد: قرار دادن 100 مرکز آموزش فنی و حرفه ای کشور تا دی ماه سال جاری با مشارکت بخش خصوصی در کنار بنگاه‌های اقتصادی و بازار کسب و کار از برنامه‌های تحولی این سازمان در تقاضامحور نمودن آموزش‌های مهارتی بر اساس قوانین است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top