تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/11 - 10:48
کد خبر: 526471

به حقوق و دستمزد کارکنان معاونت فنی و عمرانی توجه شود

به حقوق و دستمزد کارکنان معاونت فنی و عمرانی توجه شود

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: حجم کار کارکنان معاونت فنی و عمرانی افزایش یافته اما حقوق آنها به همین تناسب افزایش نیافته است، بنابراین درخواست دارند که به دیگر بخش‌ها منتقل شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید محمد آقامیری در دویست و نود و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مکتب سلیمانی به اندازه ای بزرگ است که افرادی را می تواند با روش این مکتب رشد دهد، اظهار کرد: در جلساتی که با قسمت های مختلف معاونت فنی و عمرانی داریم، گلایه ای مطرح می شود و گلایه این است که افزایش تقاضا برای جدا شدن از این معاونت زیاد شده و نیروهای فنی این تقاضا را می دهند.

او افزود: حجم کار کارکنان افزایش یافته اما حقوق آنها به همین تناسب افزایش نیافته است بنابراین درخواست دارند که به دیگر بخش ها منتقل شوند چراکه با کار کمتر حقوق بیشتری می گیرند. این ضرر بزرگی است و باید مورد توجه و بررسی قرار بگیرد.

آقامیری با بیان اینکه در سازمان عمرانی مناطق سهم اعتبارات برای کارکنان ۸ درصد و اقدامات عمرانی ۹ درصد است، یادآور شد: باید در بخش عمرانی توجه جدی صورت بگیرد تا در این بخش دچار مشکل نشویم.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه کارکنان معاونت فنی و عمرانی باید خوشحال باشند که کار می کنند و این موهبتی است که خداوند به آنها داده است، یادآور شد: به جای اینکه پشت میز بنشینند و وقت تلف کنند، کار عمرانی انجام می دهند و به مردم خدمات رسانی می کنند که باعث افتخار است.

اوافزود: باید موضوع حقوق آنها مورد توجه قرار بگیرد اما مسئله اساسی نیست و باید کار کنند. اگر جایی کار نمی کنند و حقوق زیاد می گیرند، باید درست شود نه اینکه جایی که کار می کنند و حقوق کمتری می گیرند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
آتش‌سوزی و تلفات در پایگاه نظامی آلبرتا کانادا
ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد
کسب ۲ مدال طلا و ۳ مدال برنز توسط آزادکاران ایران در پنج وزن نخست
حضور گسترده معترضان و برخورد شدید پلیس
باهنر از زینب ابوطالبی عذرخواهی کرد
ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top