به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حسین سیمایی صراف در نشست شورای سیاستگذاری قرارگاه شهید علمالهدی که امروز (شنبه) در محل این وزارت برگزار شد، اظهار داشت: آنهایی که دوران جنگ را ندیدهاند خوب است آثار جنگ را ببینند و تا حدودی بدانند در طول ۸ سال دفاع مقدس بر کشور چه گذشته است؛ البته فقط این امر یک شبیهسازی است و نمیتوانند عمق جانفشانیها را بدانند؛ البته تا قسمتی برای آنها تداعی خواهد شد.
وی با بیان اینکه اردوی راهیان نور، فرصتی است برای تقویت و پررنگتر شدن یک سری تعلقات ملی، مذهبی، فرهنگی، دینی، وطنی و انقلابی، تصریح کرد: امیدوارم این سفر معنوی باعث شود که یک رسالت دانشگاهی، که همانا رسالت تربیتی است را محقق کنیم.
وزیر علوم در بخش دیگر سخنان خود گفت: دانشگاههای کشورمان فقط مرکزی برای تربیت عالم و متخصص نیست، یکی از کارکردهای دانشگاههای ما پس از انقلاب اسلامی تربیت متخصص فرهنگی و ارزشی است.
سیمایی صراف افزود: اگر از اردوی راهیان نوربه خوبی بهرهبرداری شود، میتواند به بخش فرهنگی کشور کمک شایانی کند به شرط آنکه فقط به عنوان یک سفر یا اردو بسنده نشود.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست گزارشی از ارزیابی اردوهای راهیان نور بسیج دانشجویی در زمستان ۱۴۰۲ ارائه شد و همچنین اعضای شورای سیاستگذاری قرارگاه شهید علمالهدی به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.